Cadeaulijstjes

Vier je binnenkort een verjaardag, communie, geboorte of lentefeest? Geen feest is compleet zonder cadeautjes! Maak gebruik van de handige Kleine Zebra cadeaulijsten en vermijd dubbele of overbodige cadeautjes. Maak het je familie en vrienden eenvoudig om vanuit hun luie stoel de allerleukste cadeaus te shoppen zonder verzendkosten te hoeven betalen.

Wat zijn de voordelen van een cadeaulijst bij De Kleine Zebra?

Voor de leukste cadeaus ben je bij De Kleine Zebra op de juiste plaats! Van kleurrijk speelgoed tot stijlvolle kleertjes voor baby's, kids & tweens. Allemaal supertoffe items om te krijgen én te geven. Verzamel eenvoudig jouw favoriete musthaves met onze praktische cadeaulijst.

De voordelen van jouw cadeaulijst bij De Kleine Zebra:

  • Zelf jouw cadeaulijstjes beheren.
  • Eenvoudig cadeaulijstjes met vrienden en familie delen.
  • Cadeaulijstjes zijn geheel vrijblijvend en zonder aankoopverplichting.
  • Gratis levering vanaf € 99,99 in Benelux en vanaf € 149,99 in Duitsland en Frankrijk.

Maak nu snel jouw cadeaulijstje aan via jouw persoonlijk account.

Hoe maak ik een cadeaulijst?

Log in of maak eerst een account aan en kies ‘Mijn cadeaulijsten’’ om zelf aan de slag te gaan. Volg daarna de volgende stappen:

  • Maak jouw lijst aan (naam, gelegenheid & wachtwoord).
  • Schrijf jouw welkomstboodschap.
  • Upload een leuke foto.
  • Voeg jouw favoriete producten toe aan de lijst.
  • Publiceer jouw cadeaulijst.

In jouw account vind je de bovenstaande stappen nog eens terug in detail.

Hoe werkt een cadeaulijst?

In jouw account beheer je zelf jouw cadeaulijstjes. Alle items op je lijstje zijn gelinkt aan onze actuele voorraad. Hierdoor zou het kunnen dat een product (tijdelijk) niet beschikbaar is. De producten worden dus niet voor je gereserveerd.

Eens je cadeaulijst compleet is, kan je deze delen met vrienden en familie via e-mail of social media. Als je dat wil, kan je je lijstje beveiligen met een wachtwoord. De Kleine Zebra toont enkel je naam en de naam van je lijstje(s). Je adres en andere persoonlijke gegevens worden nooit openbaar gemaakt. Via het zoekvenster op onze cadeaulijstjespagina kan je lijstje ook gevonden worden.

Zodra er een cadeau geschonken is, ontvang je van De Kleine Zebra een e-mail zodat je steeds perfect op de hoogte bent. We verzamelen alle cadeaus en sturen deze op eenvoudig verzoek gratis naar je thuisadres vanaf een bepaald bedrag. Dit bedrag is afhankelijk van waar je woont: in de Benelux leveren we gratis vanaf € 99,99, in Frankrijk en Duitsland vanaf € 149,99. Minimum bedrag bereikt? Mail onze klantendienst via welcome@kleinezebra.com en zij regelen de levering. Check hier de leveringsvoorwaarden voor andere landen.

Uiteraard kan je altijd zelf de verzendkosten betalen indien je sneller je cadeautjes wil ontvangen bij het (nog) niet bereiken van het minimumbedrag voor gratis verzending.

Eens je feestje achter de rug is, ontvang je een leuke waardebon* van De Kleine Zebra bij het afsluiten van je lijstje. Hiervoor stuur je onze klantendienst een mailtje en enkele dagen later ontvang je dan je digitale waardebon.

*Je krijgt je waardebon met een waarde van 5% van het verkochte bedrag bij het afsluiten van je lijstje indien er voor minimum € 250 aan cadeautjes verkocht werden. Vanaf minimum € 500 verkochte cadeaus ontvang je een waardebon ter waarde van 10% van de verkochte cadeaus. Deze waardebon is niet cumuleerbaar met andere promo’s. De bon kan niet gebruikt worden voor het aankopen van outletproducten en cadeaubons.

Waar kan ik cadeaulijstjes opzoeken?

Je kan eenvoudig cadeaulijstjes van vrienden en familie opzoeken via de onderstaande zoekbalk of in de linkernavigatie. Zoek eenvoudig op familienaam of naam van de lijst.

Ik zoek een lijst

Zoek een lijst op naam