Hoera, feest!

Verjaardag, communie, geboorte, feestdagen, de sint, lentefeest, … geen feest is compleet zonder cadeautjes! Maak gebruik van de handige kleine zebra cadeaulijsten en vermijd dubbele of overbodige cadeautjes. Maak het je familie en vrienden eenvoudig om vanuit hun luie stoel de allerleukste cadeaus te shoppen zonder verzendkosten te hoeven betalen.

cadeaulijst_groot.jpg

Jij beheert zelf je lijstjes en kan die met een muisklik delen. De cadeaulijstjes zijn geheel vrijblijvend en zonder aankoopverplichting. Alle items op je lijstje zijn gelinkt aan onze actuele voorraad. Hierdoor zou het kunnen dat een product (tijdelijk) niet beschikbaar is, de producten worden dus niet voor je gereserveerd.

Eens je cadeaulijst compleet is, kan je deze delen met vrienden en familie via e-mail of social media. Als je dat wil, kan je je lijstje beveiligen met een wachtwoord. De kleine zebra toont enkel je naam en de naam van je lijstje(s). Je adres en andere persoonlijke gegevens worden nooit openbaar gemaakt. Via het zoekvenster op onze cadeaulijstjes-pagina kan je lijstje ook gevonden worden.

Zodra er een cadeau geschonken is, ontvang je van de kleine zebra een e-mail, zodat je steeds perfect op de hoogte bent. We verzamelen alle cadeaus en sturen deze op eenvoudig verzoek gratis naar je thuisadres vanaf een bepaald bedrag. Dit bedrag is afhankelijk van waar je woont, in de Benelux leveren we gratis vanaf € 99,99, in Frankrijk en Duitsland vanaf € 149,99. Minimum bedrag bereikt? Mail onze klantendienst via welcome@kleinezebra.com en zij regelen de levering. Check hier de leveringsvoorwaarden voor andere landen.

Uiteraard kan je altijd zelf de verzendkosten betalen indien je sneller je cadeautjes wil ontvangen bij het (nog) niet bereiken van het minimumbedrag voor gratis verzending.

Eens je feestje achter de rug is, ontvang je een leuke waardebon* van de kleine zebra bij het afsluiten van je lijstje. Hiervoor stuur je onze klantendienst een mailtje, en enkele dagen later ontvang je dan je digitale waardebon.

Lijstje maken? Log in of maak eerst een account aan en kies ‘Mijn cadeaulijsten’ om zelf aan de slag te gaan. Stap voor stap wordt er precies uitgelegd wat je moet doen.*Je krijgt je waardebon met een waarde van 5% van het verkochte bedrag bij het afsluiten van je lijstje indien er voor minimum € 250 aan cadeautjes verkocht werden. Vanaf minimum € 500 verkochte cadeaus ontvang je een waardebon ter waarde van 10% van de verkochte cadeaus. Deze waardebon is niet cumuleerbaar met andere promo’s. De bon kan niet gebruikt worden voor het aankopen van outletproducten en cadeaubons.

Ik zoek een lijst

Zoek een lijst op naam