Sorteren

Bak- en kookmateriaal voor kinderen

De winkel voor kinderen is er ook voor de allerkleinste chefs die graag helpen en voor mama's die wel houden van wat kleur in de keuken. Ovenwanten, cupcakes, uitsteekvormpjes, keukengerei, schorten… Je vindt het allemaal bij De Kleine Zebra.

Keukengerei voor kleine koks

Je kan niet vroeg genoeg beginnen met leren koken. Met toffe kinderaccessoires voor de keuken wordt het allemaal nog wat leuker. Samen met je kleintje kunnen jullie zelf creaties maken of gewoonweg een recept volgen van een kookboek. Doe je short aan, zet je kommen, snijplanken en ander keukengerief klaar, en kook samen de allerlekkerste gerechten!

Bakgerei voor briljante bakkertjes

De heerlijke geur van versgebakken koekjes in huis. Zalig toch? Maak hemelse cupcakes, muffins, taarten en andere lekkere desserts met de fleurige bakaccessoires uit De Kleine Zebra collectie. Mix de ingrediënten in een grote mengkom, rol het deeg uit met een deegrol en maak leuke figuurtjes met uitsteekvormpjes of giet het deeg in bakvorm. Steek het in de oven en van zodra je toetje klaar is, versier die dan met leuke decoratie toppers. Smakelijk!

Toont 1 - 50 van de 112 items

Toont 1 - 50 van de 112 items