Siliconen speelset 6 Kids + 6 Houses - Nature

Duurzaam speelgoed zonder regels in natuurtinten

Staat: Nieuw product

Dëna

HEB505

Open-ended play met De Kleine Zebra (63)

Bij De Kleine Zebra zijn we grote fan van duurzaam speelgoed zonder directe regels... het draagt ​​bij aan het stimuleren van de ontwikkeling van je kindje(s) , hun fantasie en creativiteit, en het helpt bij de ontwikkeling van fijne motoriek.

Deze multifunctionele, siliconen speelset met poppetjes en huisjes in mooie trendkleuren is direct geïnspireerd op de natuur rondom ons.

37,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 01050NAT

Siliconen Nature speelset 6 kids + 6 houses van Dëna is wondermooi en veelzijdig speelgoed zonder regels dat de hand-oog coördinatie en de eerste grijpreflex van je baby stimuleert maar ook lang na de babyfase interessant en leuk blijft. Ook erg mooi als deco in de kinderkamer.

Deze Dëna speelset bestaat uit 6 poppetjes en 6 huisjes in aardse en natuurkleuren  - en kan perfect aangevuld worden met de rest van de Dëna speelsets.

Vrij en ongestructureerd spel is zeer belangrijk voor de ontwikkeling van je kind Dëna speelgoed is gemaakt van zacht materialen, waardoor kinderen in alle vrijheid kunnen spelen. Ze kunnen erop bijten, ze platdrukken of weggooien zonder enig gevaar. Daarnaast kan je ermee puzzelen, als tekensjabloon, zand- of bakvormpje gebruiken, mee stempelen, bouwen of ander speelgoed bij betrekken. 

Materiaal: 100% platina siliconen - BPA, PVC, ftalaten en latex vrij - voedselveilig
Leeftijd: vanaf 10 maanden
Afmetingen verpakking: 44,7 x 11 x 3,8 cm
Gewicht: 563 gram
Gebruiksadvies: mag in de vaatwasser - mag in de oven als bakvorm - resistent tegen temperaturen van -60°C tot 220°C

_

De aarde is een planeet vol verschillende landschappen, elk met zijn eigen fauna, flora en kleuren, van het blauwachtige wit van Antarctica tot het zandgeel van de woestijn. De DËNA Nature collectie wil onze kleintjes dichter bij deze prachtige kleuren brengen die de natuur ons biedt, zodat ze ze zelf kunnen gaan ontdekken.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.874
Dëna is een fantastisch bouwspel voor kids om hun creativiteit en fijne motoriek te ontwikkelen. Met de Dëna-speelgoedpakket kunnen ze kleurrijke figuren opstapelen en fantasievolle verhalen vertellen. Het perfecte speeltje om jouw kinderen op een veilige en speelse manier zich kunnen uitdrukken.
Collectie Open-ended play met De Kleine Zebra
Inspiratie en stories