Sorteren

Voordat Gloria Hwang in 2015 met THOUSAND begon, droeg ze nooit een helm tijdens het fietsen. Ze waren te groot, te onhandig en zagen er te futuristisch uit. Maar toen ze een vriend verloor bij een fataal fietsongeluk, wou ze dit veranderen. besloot ze haar steentje bij te dragen en mensen ervan te overtuigen een helm te dragen. In plaats van genoegen te nemen met de 'lelijke' helmen op de markt, ontwierp ze een eigen helm. Ze richtte THOUSAND op met als doel minstens 1.000 levens te helpen redden.

"We hebben ons bedrijf 'THOUSAND' genoemd met als doel om 1000 levens te helpen redden door helmen te maken die mensen ook echt willen dragen." - GLORIA HWANG, founder van dit hip helmenmerk.

THOUSAND wil graag zijn steentje bijdragen aan verkeersveiligheid en meer mensen helpen om te kiezen voor veiligheid. Elke helm die verkocht wordt betekent een andere rijder die ervoor kiest om veilig te zijn door een helm te dragen. 

Dit hip helmenmerk maakt deel uit van 1% For The Planet waarbij ze 1% van hun jaarlijkse omzet doneren aan milieubewuste organisaties en daarnaast meten ze hun CO2-uitstoot om dit te compenseren en zo een positieve impact te hebben op de planeet.

Toont 1 - 9 van de 9 items

Toont 1 - 9 van de 9 items