Verkleedkleren

De verkleedkoffer van de Kleine Zebra

Sorteren

Je verkleden heeft iets magisch, je tover jezelf om tot een ridder, een prinses of een cartoonheld! Verkleden is een populair en tijdloos spel dat een belangrijke plaats inneemt in de ontwikkeling van de persoonlijkheid van je kind. Kinderen, jongens of meisjes zijn er allemaal snel mee weg, omdat dit spel hun verbeelding prikkelt en in staat stelt te worden wie ze maar willen. Ze verstoppen zich maar al te graag achter maskers of verkleedkostuums om hun gevoelens of angsten te uiten. I  wie of wat je je ook verkleedt, het resultaat is altijd magisch en zelfs de kleinste peuters en baby's hebben dolle pret met onze knappe carnaval-outfits. Elk Halloween-, carnavals-, verkleedfeest of verjaardagsfeestje is het moment je te vermommen, te schitteren en je te amuseren ... en de verkleedpret gaat verder, elke dag, zonder reden, zomaar omdat het kan dankzij een goed gevulde verkleedkoffer!

De mooiste verkleedkledij voor jongens, meisjes ... en baby’s

Jezelf verkleden zorgt ervoor dat iedereen gelijk wordt. Geen onderscheid tussen jongens of meisjes: alle kinderen spelen samen en bouwen samen een fantasiewereld waar prinsessen cowboys verslagen en de dinosaurus en de elf samen een schuilplaats zoeken. De Kleine Zebra brengt je verkleedkostuums en carnaval outfits van hoge kwaliteit. De kleurrijke stoffen en de originele snitten zullen enthousiast onthaald worden door je kleintjes en zijn van hoogwaardige kwaliteit ideaal om lekker lang mee te gaan, verkleedpartij na verkleedpartij. Indiaan, heks, fee, piraat, goochelaar, piloot, politieagent, brandweerman, superhelden ... met deze outfits is het elke dag carnaval bij jullie thuis! Ook kleine broer of zus of je kleinste feestvarken kan moeiteloos meedoen aan het verkleedfeest dankzij merken als Meri Meri, Great Pretenders of Souza for Kids die ook verkleedcapes maken, super schattig én heel makkelijk om snel aan en uit te trekken zonder te veel gedoe. Je baby omtoveren tot een mini draak, dinosaurus of eenhoorn wordt zo kinderspel

Verkleedaccessoires, kinderschmink en ride-on vermommingen voor kinderen

Om de elegante prinsesjurken en stoere kostuums kracht bij te zetten heeft De Kleine Zebra ook een breed gamma make-up, kinderschmink en plaktattoos die voldoen aan strenge eisen – vaak hypoallergeen - en van hoge kwaliteit zijn. Tijdelijke tattoos in de gekste vormen, met of zonder goudfolie of originele glittermake-up, kindernagellak ... meisjes en jongens zijn zot van de kleuren die hun gezichten opvrolijken! De fantasie van je kindje de vrije loop laten gaan is erg belangrijk voor zijn of haar ontwikkeling en soms hoeft het niet moeilijk te zijn: de verkleedkoffer van De Kleine Zebra is zo groot en divers dat er zeker ook iets voor jou tussen zit. En als je je outfit hebt kan je deze af maken met knappe kleine verkleedaccessoires om te spelen: sprookjesvleugels, toverstaf, masker, ridderschild, juwelen, kroon, armband, schoenen, indianenhoofdtooi, zwaard, hoeden van alle soorten ... Voor de traditionele verkleedfeesten en om je de rest van het jaar mee te amuseren. Onze verkleedkleren zijn er op maat van alle leeftijden: heel eenvoudig voor een baby, uitgebreider voor grotere kinderen. Met als kers op de taart de ‘ride-on’-verkleedkostuums waar je in kan stappen en het net lijkt alsof je op een paard, draak, leeuw, eenhoorn rijdt … op weg naar grootste avonturen!

Toont 1 - 48 van de 635 items

Toont 1 - 48 van de 635 items