Plaktattoos - Pastel Halloween

Griezelig leuke set van 2 blaadjes kleeftattoos

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR694

Meri Meri Halloween (51)

Deze geweldige Halloween tijdelijke tatoeages zijn perfect als knutselactiviteit voor je feestgangers, of om deel uit te maken van de Halloween-outfit van je kinderen.

Ook geweldige tip om in feesttassen te stoppen als een leuk cadeautje.

16,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 217216

CollectieHalloween
TypePlaktattoos
KleurMeerkleurig

Plaktattoos Pastel Halloween van Meri Meri met 2 blaadjes van griezelig leuke tijdelijke tattoos van je favoriete Halloween-pictogrammen, waaronder schedels, vleermuizen, spinnen, geesten en manen.

Deze set kleeftatoeages zijn gemaakt in pasteltinten met details in zilverfolie.

Check de video voor meer Halloween inspiratie:

Leeftijd: Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar

Afmetingen verpakking: 15,2 x 25,4 x 0,3 cm

_

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes, toffe accessoires en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Pia C.
  •  de 29/09/2022
Leuke tattoos
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Meri Meri Halloween
Inspiratie en stories