7 bangelijke Halloween tips om te griezelen!

14.10.2022

Klaar voor het griezelseizoen? Probeer onze Halloween ideeën en je mag er van op aan dat het bangelijk wordt.

De herfst is in het land, het griezeltijdperk is aangebroken. Ben je helemaal mee met Halloween of kan je nog wat inspiratie gebruiken? Wij kunnen je helpen en hebben 7 slimme ideeën voor Halloween-decoratie verzameld ter inspiratie, of je nu je buitenruimte, voordeur of tafelblad wilt versieren. Lees verder en stuur die uitnodigingen voor Halloweenfeestjes de deur uit - jouw huis wordt the place to be vol griezelmagie op de laatste dag van oktober!


#1: Alles begint aan de voordeur

Het is officieel herfst, dus waarom zou je je liefde voor het seizoen niet met de hele buurt delen? Je buitenruimte opvrolijken is een eenvoudige manier om je herfstgevoel te tonen. En met Halloween mag je er een schepje bovenop doen: kinderen zijn er dol op en gaan vast helemaal mee in de magie van die monsterlijk leuke voordeur.



halloween voordeur decoratie



Hang spinnenwebben op, met een letterbanner aan je raam weet iedereen hoe laat het is, of geef de vintage skeletten van MERI MERI een plekje aan de deur en laat ze je gasten verwelkomen.



Halloween voordeur decoratie



#2 Moeten er nog pompoenen zijn?

Echte pompoenen zijn een must, maar ze gaan maar zo kort mee. Houd het pompoenthema het hele seizoen vol met de set van 10 kleine of 2 grote honeycomb pumpkins in een cool oranje kleurenpalet.

Aan tafel kan je de pompoenbordjes bovenhalen van MERI MERI in fel oranje of gingham ruitjes of maak je Halloween brunch af de guitige servetten in de vorm van pompoenen met steeltjes in koperfolie.





pompoenenhalloween voordeur decoratie



#3 Creep it simpel


Niet gek op alles wat Halloween is? Ga dan herfstig in de kleuren in huis. Oranje is een must maar ook zwart mag niet ontbreken. Deze zwart-witte banner is eenvoudig, maar brengt toch je liefde voor Halloween over. Je kan zelf een Halloween quote kiezen zoals 'Ready, set, BOE!' of 'Trick or treath!' Hang hem aan je voordeur om de hele buurt in de juiste sfeer te brengen.



halloween voordeur decoratie

halloween batty



#4 Get batty

Niet alle outdoor Halloween decoratie-ideeën hoeven overdreven te zijn. Vleermuizen zijn uitstekend geschikt om je muren zowel binnen als buiten op te leuken. Als bonus zijn ze gemakkelijk op het laatste moment op te hangen (dat wil zeggen: vlak voordat de feestgangers of trick-or-treaters arriveren!) en zijn ze ook weer eenvoudig te verwijderen. Je kinderen kunnen zelfs een handje helpen! Hoe geniaal zijn de hangende en batts folieballonnen van Meri Meri.

Als vleermuizen niet je ding zijn, kan je misschien de Eyes ballonnen van MY LITTLE DAY opblazen met helium. Je gasten zullen nogal ogen gooien o_O



halloween basket



#5 Gebruik een favoriete mand

Niet alle Halloween deco moet nieuw zijn. Er zijn tal van manieren om alledaagse voorwerpen die je al in huis hebt opnieuw te gebruiken en er een seizoensgebonden decoratie van te maken. Waarom vul je bijvoorbeeld niet je favoriete rieten mand of wagen (wij vinden het wagentje van WISHBONE BIKE geweldig) met een assortiment kleurrijke herfstvruchten en zet je die op je terras? Rieten manden van KIDSDEPOT, BLOOMINGVILLE of een paddenstoelmand van LORENA CANALS kan je vullen met verkleedkostuum en als het tijd is voor trick-or-treat, kun je dezelfde mand gebruiken om snoep in uit te delen!



halloween basket snoepsjaal trick or treat

halloween kostuums verkleden



#6 Ga voor een high fashion Halloween look

Bij De Kleine Zebra zijn we fan van verkleden. Misschien ligt daar ook wel de oorsprong van onze liefde voor Halloween. In onze verkleedkoffer zitten geweldige verkleedkostuum van tovernaarscapes, heksenhoeden tot Halloween plak oorbellen en andere bangelijke outfits van merken als SOUZA FOR KIDS en GREAT PRETENDERS.

Het hoeft natuurlijk niet allemaal zwart en griezelig te zijn, we hebben dit jaar ook een machtig uilen verkleedset toegevoegd aan onze collectie en een haai of draak misstaat ook niet op de Halloween fuif. Welke outfit kies jij voor je mini dit jaar? Of heeft hij zelf een voorkeur, vast wel!



halloween voordeur decoratie





#7 Laat ons dineren met spoken, zombies en geesten

Geen zin om je compleet interieur om te toveren? Ga dan all the way met de feesttafel. Het gaat tenslotte allemaal om de kleine details. De beroemde Halloween-collectie van MERI MERI is weer aangevuld en doet ons griezelen van plezier. Bak de mooiste Halloween cupcakes of koekjes om uit te delen, zet cake toppers op je taart, kies voor bangelijke bordjes en opvallende bekers om je gasten te bekoren.



halloween kostuums verkledenhalloween kostuums verkledenhalloween kostuums verkleden



Alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijk Halloweenfeest - opvallende Halloweenversiering, bangelijke thema spelletjes, decoratie voor je huis en high fashion kostuums: shop onze Halloween collectie!



Halloween inspiration >