Cupcake kit - Vintage Halloween

Griezelig leuke set voor 24 zelfgemaakte cupcakes

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR697

Meri Meri Halloween (54)

Boehoe, maak je cupcakes voor Halloween af met deze geweldige bakvormpjes en prachtig ontworpen prikkers in 6 verschillende designs.

De cocktailprikkers zijn gemakkelijk in de zelfgebakken cupcakes te steken.

14,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 216352

CollectieHalloween
TypeCupcake sets

Cupcake kit Vintage Halloween van MERI MERI is perfect om de meest verbazingwekkende Halloween traktaties te maken. In deze set zitten 24 topper in 6 designs - schedels, vleermuizen, sterren, pompoenen, spoken en een halve maan - en bijpassende cupcake vormen uit papier: 12 in zilverfolie en 12 koraal met zwarte sterren.

Materiaal: de toppers zijn gemaakt van papier en crêpepapier, met zilverfolie en lint versieringen. De verpakking is gemaakt van milieuvriendelijk papier. Set van 24 toppers in 6 ontwerpen

Afmetingen: 6,4 x 3,2 x 6,4 cm

_

Meri Meri is een musthave om je Halloween echt uniek te maken. Ze hebben prachtige feestaccessoires en griezelige tafeldecoratie die je feestje af maken en ook voor prachtige Halloween outfits ben je bij hen aan het juiste adres, met unieke details en originele looks.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Meri Meri Halloween
Inspiratie en stories