Sorteren

Plan Home

Ben je op zoek naar hoogwaardige en duurzame meubels voor jouw kleintje? Zoek niet verder! Deze kinderstoelen en tafels van Plan Toys zijn speciaal ontworpen om comfort, speelsheid en ecologische verantwoordelijkheid te combineren.

Stevig & Comfortabel

Ontdek het perfecte stoeltje en tafeltje voor jouw kleintje, gemaakt van stevig hout van de rubberboom. Het kinderstoeltje staat stabiel op vier dikke poten en het zitvlak is ergonomisch ontworpen voor ultiem comfort.

Speels & Creatief

De tafel is niet alleen een plek om te spelen, maar ook een creatieve omgeving. Met twee opbergvakken onderaan en een krijtbordblad kun je tekenen, schrijven en je verbeelding de vrije loop laten gaan. Het bureau en krijtbord in één maakt het de ideale plek om te leren en plezier te hebben.

Ecologisch Verantwoord

De kindermeubels van Plan Toys zijn gemaakt van ecologisch rubberhout, dat op ethisch verantwoorde wijze wordt geproduceerd in Thailand. Ze hebben oog voor de natuur en maken deel uit van een herbebossingsprogramma. Zo dragen ze bij aan een duurzamere wereld voor onze kinderen.