Cadeaus per budget

Voor elk budget een leuk geschenk!

Sorteren

ONZE CADEAU IDEEËN OP PRIJS – Bij De Kleine Zebra geloven we dat het plezier van het geven van cadeaus geen prijs heeft, en daarom hebben we een selectie van cadeau-ideeën voor elk budget samengesteld. Of je nu een geliefde wilt verwennen zonder je spaarpot te breken of een speciaal cadeau wilt geven met een vleugje elegantie, wij hebben suggesties voor elke prijs.

Kleine attenties voor minder dan 15€... De Kleine Zebra heeft ze!

Zoek je een cadeau voor een kleine prijs dat zeker in de smaak zal vallen? Onze selectie van cadeaus voor minder dan 15€ biedt een scala aan leuke en betaalbare opties. Van mooie accessoires voor kinderen tot schattige gadgets, je vindt schatten die je portemonnee niet zullen pijn doen en de ogen van je geliefden zullen doen stralen.

Ontdek hier al onze mini cadeaus voor maximaal plezier >

Originele kwaliteitscadeaus voor maximaal 25€

In de prijsklasse tussen 15€ en 25€, kun je cadeaus van kwaliteit vinden die zeker in de smaak zullen vallen. Ontdek onze selectie van educatieve spellen, huisdecoratie en mode-accessoires voor kinderen. Deze cadeaus bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en zijn perfect voor elke gelegenheid.

Onvergetelijke cadeaus voor maximaal 50€ :-)

Als je een speciaal gebaar wilt maken, biedt onze selectie van cadeaus tussen 25€ en 50€ je onvergetelijke mogelijkheden. Van spannende bordspellen tot trendy kleding en accessoires voor kinderen, met deze cadeaus toon je hoeveel je om je geliefden geeft.

De mooie, betaalbare luxe cadeaus van De Kleine Zebra

Voor degenen die een cadeau willen geven zonder hun budget te overschrijden, zijn onze opties tussen 50€ en 75€ de perfecte oplossing. Kies uit een assortiment van elegante producten, van mode-accessoires tot huisdecoratie, die elke gelegenheid een vleugje elegantie zullen geven.

Tussen 75€ en 100€... Onze ideeën voor uitzonderlijke cadeaus!

Als je op zoek bent naar een uitzonderlijk cadeau voor een speciale gelegenheid, biedt onze selectie tussen 75€ en 100€ cadeaus die zeker een blijvende indruk zullen achterlaten. Van design decoratie-objecten tot speelgoed en accessoires van hoge kwaliteit voor kinderen, deze cadeaus zijn perfect om te laten zien hoeveel je om je dierbaren geeft.

Toont 1 - 48 van de 549 items

Toont 1 - 48 van de 549 items