Sorteren

Weekendje weg met Nobodinoz

Ben je op zoek naar praktische en stijlvolle tassen die perfect passen bij jouw reisbehoeften? Dan ben je bij De Kleine Zebra aan het juiste adres. Ontdek de ruime tassencollecties van Nobodinoz voor jouw uitstap.

Ontdek de handige weekendtas

De handige weekendtas van Nobodinoz is vervaardigd uit een prachtige zachte gequilte stof van biologisch katoen. Of je nu van plan bent om er even tussenuit te gaan voor een weekendje weg of gewoon een tas nodig hebt voor dagelijks gebruik, deze weekendtas is jouw ideale metgezel. Met zijn slimme ontwerp en doordachte functies, zoals een apart vak voor je telefoon en sleutels, gouden ritssluiting, draagriemen en een handig extra zakje aan de buitenkant, maakt deze tas het reizen een stuk gemakkelijker en georganiseerder.

Ontdek de waterafstotende toilettas

De toffe toilettas van Nobodinoz is speciaal ontworpen om al jouw favoriete spulletjes georganiseerd te houden tijdens je vakantie. Met voldoende ruimte voor al je lotions, toiletspullen en make-up, biedt deze toilettas de perfecte balans tussen elegantie en functionaliteit. Gemaakt van een gequilte stof en met een goudkleurige rits als leuk accent, straalt deze tas niet alleen stijl uit, maar draagt hij ook bij aan een duurzamere planeet, omdat hij gemaakt is van eco katoen. Bovendien is de waterafstotende voering van de toilettas gemakkelijk schoon te houden, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over morsen of lekken.

Stijlvol & Duurzaam

Nobodinoz gelooft dat reizen en het verzorgen van je persoonlijke spullen hand in hand kunnen gaan met stijl, functionaliteit en duurzaamheid. Daarom nodigen we je uit om hun weekendtassen en toilettassen te ontdekken en te ervaren hoe ze jouw reiservaring kunnen verbeteren.