Hippe schoolspullen

Hippe schoolspullen

Sorteren

Een nieuw schooljaar betekent ook nieuwe leuke spulletjes uitzoeken! Bij De Kleine Zebra ben je helemaal aan het goede adres om je schoolgaande kapoen perfect uit te rusten. Hippe schoolspullen, knappe pennenzakken, leuke kaften, organizers, stevige pennendozen, een kinderschaar, kleurpotloden, schriftjes, kaften, kaftpapier, stiften, waterverf, harde kaft voor brieven, leuke etiketten... Kortom alles wat je maar kan bedenken en het leven op school eens zo leuk maakt vind je hier.

Leuke pennenzakken voor jongens en meisjes

Houdt jouw kind van tekenen, schrijven en knutselen? Dan is een toffe pennenzak een absolute musthave om al die stiftjes, potloden en pennen te bewaren. We hebben bij De Kleine Zebra een groot aanbod aan pennenzakjes in verschillende kleuren, prints en maten. Van sommige modellen zijn er ook rugzakken of boekentassen met dezelfde motieven en kleuren. Zo kan je naar hartelust mixen en matchen!

Knappe kinder portemonnees voor kleine spulletjes

Bewaar al je kleine belangrijke spulletjes op een stijlvolle manier met één van de prachtige portemonnees uit onze webshop. De portemonneetjes komen in allerlei leuke prints en kleuren waar jong en oud verliefd op worden. Ze hebben ook steeds voldoende opbergvakjes, zodat je alles netjes en veilig weg kunt stoppen.

Handig schrijfgerei voor school en thuis

Geschikt schrijfgerei is onmisbaar om goed te kunnen leren. In onze uitgebreide keuze aan schrijfwaren vind je vast en zeker wat je zoekt. Zo hebben we onder meer gelpennen, kleurpotloden, stiften en veel meer. Schrijven wordt zoveel leuker met je favoriet schrijfgerei!

Mooie papierwaren voor creatieve schrijfsels

Naast schrijfgerei heb je uiteraard ook papier of schriften nodig om te kunnen schrijven en tekenen. Op onze webshop hebben we prachtige schriftjes en notitieboekjes van merken zoals Djeco en A Little Lovely Company. Verkrijgbaar in supermooie prints, kleuren en designs.

Toont 1 - 48 van de 82 items

Toont 1 - 48 van de 82 items