Set van 10 neon viltstiften

Staat: Nieuw product

DJECO

KZ30611

Les Couleurs: creatieve tools van Djeco (19)

Laat je creativiteit de vrije loop met deze mooi set. De kleurrijke doos bevat 10 verschillende viltstiften - inclusief 4 neon-kleurtjes. De stiften hebben 2 punten zo kan je zelf kiezen welke kant je het leukste vindt om jouw kunstwerkje compleet te maken.

9,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ08799

CollectieThe colors
TypeStiften & pennen
Technieken & ambachtenKleuren
Leeftijdvanaf 6 jaar

Kleurrijke set van Neon viltstiften van Djeco. De kleurrijke doos bevat 10 verschillende viltstiften (inclusief 4 neon-kleurtjes), elk met aan de bovenkant een extra zachte en aan de onderkant een extra fijne schrijfpunt.

Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

_

Goed materiaal maakt het knutselen, tekenen en schilderen eens zo leuk, daarom maakte DJECO Les Couleurs een lijn knutselmateriaal en kleurtjes om meteen aan de slag te gaan en een pracht resultaat tevoorschijn te toveren. Wat een kleurenpalet!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
16.519.21.80.14
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Les Couleurs: creatieve tools van Djeco
Inspiratie en stories