Set van 2 posters om in te kleuren - Valentine

Twee XL kleurplaten met liefdevolle tekeningen en roze foliedetails

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR769

Een liefdevol geschenk voor elk creatief kind! Deze unieke set van 2 kleurplaten in Valentijns-thema is perfect als persoonlijk cadeau op 14 februari en alle andere dagen van het jaar.

Eenmaal ingekleurd zijn het fantastische posters om de slaapkamer van je kind mee te versieren.

12,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 219088

CollectieLove
TypeKleurplaten
KleurWit

Set van 2 kleurplaten/posters om in te kleuren Valentine van MERI MERI. Elk pakket bevat 2 posters met prachtige illustraties: op één poster staat het woord "Love" met bloemen en cupido's pijlen. De tweede poster staat vol prachtige afbeeldingen, waaronder harten, regenbogen, vlinders en nog veel meer. De lijnen van de illustraties zijn uitgevoerd in roze folie voor een nog romantischer effect!

Origineel idee om in te kleuren en cadeau te doen aan jouw Valentijn/liefje.

Materiaal: milieuvriendelijk papier, afgewerkt met roze metallic folie voor extra glans
Leeftijd: Geschikt voor 3+ jaar
Afmetingen: 76,2 x 49,5 cm

-

Meri Meri is het musthave merk met bijzondere feestartikelen, toffe decoratie en vrolijke cadeautjes voor party lovers, interieurstylisten en cadeautjeszoekers die iets aparts en uniek willen. Magie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Amerikaans-Britse Meri Meri omschrijven. De Kleine Zebra is fan. Jij ook?

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.