Sorteren

Design tweewielers voor modieuze kids

TWEEWIELERS - Ontdek een zorgvuldig geselecteerde collectie loopfietsen die zijn ontworpen om evenwicht, zelfvertrouwen en avontuurlijkheid bij peuters te stimuleren. Verken onze toonaangevende merken zoals Wishbone Bike, Banwood, Trybike en Micro en maak een boeiende reis naar het leren fietsen.

Wat is het nut van een loopfiets?

Ombouwbare loopfietsen bieden een speelse en educatieve manier om uw kleine avonturiers kennis te laten maken met de wereld van het fietsen. Deze peddeloze wonderen stellen kinderen in staat om al op zeer jonge leeftijd balans en coördinatie te ontwikkelen. Jonge fietsers kunnen zo hun zelfvertrouwen opbouwen terwijl ze plezier hebben, wat de basis legt voor een soepele overgang naar een pedaalfiets. Houten of stalen loopfietsen bevorderen actieve verkenning, onafhankelijkheid en de motorische ontwikkeling van uw kind.

Bekijk de Banwood First Go-loopfietsen hier >

Vanaf welke leeftijd kan een kind beginnen met een loopfiets?

Onze loopfietsen zijn ontworpen om kinderen te verwelkomen vanaf de leeftijd van 1 jaar tot ongeveer 2 jaar. Dit is de ideale periode voor peuters om vertrouwd te raken met dit pedaalvrije voertuig. Tijdens deze cruciale ontwikkelingsfase helpen loopfietsen kinderen hun evenwicht te versterken, hun coördinatie te verbeteren en hun algehele motoriek te ontwikkelen. Tijd doorbrengen op een loopfiets is veel meer dan alleen een spelletje - het is een belangrijke stap in het leerproces van mobiliteit en zelfvertrouwen.

De merken van loopfietsen bij De Kleine Zebra: Banwood, Trybike, Micro & Wishbone Bike!

Bij De Kleine Zebra hebben we de meest gerenommeerde merken geselecteerd om u de beste opties voor loopfietsen voor uw kleintjes aan te bieden. Onder onze toonaangevende merken vindt u Wishbone Bike, een iconisch merk dat ombouwbare houten loopfietsen aanbiedt die meegroeien met uw kind. Banwood, synoniem voor verfijnde Scandinavische stijl, biedt elegante en functionele stalen loopfietsen. Mis de aanpasbare reeks van Trybike niet, die is ontworpen om uw kind in zijn ontwikkeling te begeleiden. Ten slotte voegt het merk Micro zijn slimme touch toe met hoogwaardige loopfietsen die zijn ontworpen voor prestaties en veiligheid.

Ontdek de ombouwbare houten loopfietsen van Wishbone Bike: 2-in-1 of 3-in-1? ;-)

Laten we gaan voor een LOOPFIETS!

Bij De Kleine Zebra geloven we in het belang van verrijkend en stimulerend speelplezier voor kinderen. Onze ombouwbare loopfietsen zijn de perfecte keuze om uw kleine ontdekkingsreizigers te helpen hun evenwicht, zelfvertrouwen en motorische vaardigheden te ontwikkelen terwijl ze plezier hebben. Begin deze reis al op 1-jarige leeftijd en maak van de overgang naar een pedaalfiets een natuurlijke en opwindende stap voor uw kind.

Toont 1 - 35 van de 35 items

Toont 1 - 35 van de 35 items