Feestelijk aan tafel

Aankleding voor je feesttafel

Sorteren

Even leuk als het feest zelf, is om je feestje van top tot teen zelf aan te kleden. Vergeet daarbij zeker niet om naast het huis of de tuin ook je feesttafel te versieren. Met prachtige bekers, glazen, borden en andere versieringen is het smullen geblazen aan tafel!

Supertoffe bekers en glazen voor al je feestdrankjes

Drinken in stijl doe je met super mooie bekers en glazen. Kies uit één van de vele leuke setjes die beschikbaar zijn op onze webshop. Zo hebben we papieren cups met schattige figuurtjes en beestjes op, elegante glazen voor een chique feestje en herbruikbare bekers om ook in het dagelijkse huishouden te gebruiken. Makkelijk te mixen en matchen met je borden en bestek.

Matching borden en bestek voor lekkere taart

Smullen maar met feestelijke borden en bestek. Voor de kleine snoepers hebben we prachtig eetgerei om te smikkelen en smakkelen van die prachtige taart en andere lekkere hapjes. Ga voor een complete set of kies aparte borden en bestek om er zelf een leuk eetsetje van te maken.

Leuke toppers voor op hapjes en gebakjes

3, 2, 1 … en blazen maar! Op een echte taart horen uiteraard kaarsjes, maar je kan ze evengoed op een cupcake of gebakje plaatsen. Versier je baksels ook met superleuke toppers in de vorm van een dier, figuur of een lekker stuk fruit. Smakelijk om naar te kijken!

Kinder bakgerei voor koekjes en cupcakes

Niets is zo leuk om samen jullie eigen bakcreaties te maken. Bij De Kleine Zebra hebben we al het bakgerei in huis om jullie kookkunsten op de proef te stellen. Van lekkere kleine cupcakes tot een grote smakelijke taart. Stroop die mouwen al maar op!

Trendy tafeldecoratie voor een complete feesttafel

Het zit allemaal in de details! Voor de meest unieke feesttafel hebben we bij De Kleine Zebra super leuke tafelaccessoires zoals taartplateaus, serveerschalen, bloemvazen en andere prachtige decoratie. Je gaat niet weten waar eerst kijken.

Toont 1 - 48 van de 477 items

Toont 1 - 48 van de 477 items