Set van 8 feestborden - Dumper Truck

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR582

Kinderen die van grote bouwvoertuigen houden, zullen versteld staan ​​van deze glimmende kiepwagen feestbordjes!

Deze feestdeco is letterlijk en figuurlijk om van te smullen. Ze zijn prachtig gemaakt met veel glinsterende folie en staan ​​geweldig op de feesttafel.

7,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 214831

CollectieConstruction
TypeBorden
KleurGeel

Te Gekke Set van 8 Feestborden Dumper Truck uit de Construction collectie van MERI MERI in de vorm van een coole gele kiepwagen, afgewerkt met details in holografische folie.  Deze fantastische borden zijn gemaakt van 450 g / m2 papier, wat betekent dat ze praktisch en sterk zijn, maar ook fantastisch om naar te kijken.

Materiaal: gemaakt van milieuvriendelijk papier en details in zilver folie

Afmetingen: 29,2 x 18,4 cm

_

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes, toffe accessoires en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.