Sorteren

Hippe fietsaccessoires voor kinderfietsen

COOLE FIETSACCESSOIRES – Personaliseer jouw fietsavonturen met stijl dankzij de schatten van De Kleine Zebra! Ontdek onze collectie fietsaccessoires die elke fietstocht tot een onvergetelijk avontuur verheffen. Bij De Kleine Zebra hebben we merken zoals Banwood, Nutcase, Thousand, Trybike, Micro, Rainette en Wishbone Bike samengebracht om je een scala aan accessoires te bieden die stijl, veiligheid en functionaliteit combineren.

Fietsaccessoires: plezier, stijl en veiligheid!

Ontdek onze collectie fietsaccessoires die persoonlijkheid en functionaliteit toevoegen aan elk fietsavontuur bij De Kleine Zebra. We hebben zorgvuldig gerenommeerde merken geselecteerd om je een gevarieerd scala aan opties te bieden. Onder deze merken vind je schatten zoals Banwood, Nutcase, Thousand, Trybike, Micro, Rainette en Wishbone Bike, die allemaal hun unieke touch toevoegen aan onze selectie.

Nutcase-bellen, Banwood-riemen, Thousand-stickers...

Breng je fietstochten naar een hoger niveau met onze accessoires die stijl en comfort combineren. De Banwood draagriem is een handige toevoeging om je fiets, loopfiets of step overal mee naartoe te nemen. Voeg een vleugje fantasie toe met de stijlvolle bellen van Nutcase en de speelse stickers van Thousand, die niet alleen je ritten veiliger maken, maar ook leuker.

Reflecterende fietsaccessoires: veters, lampen, reflectoren, stickers...

Veiligheid staat voorop, en onze accessoires weerspiegelen dat engagement. Thousand fietshandschoenen en helmvizieren voegen een extra laag bescherming toe, terwijl Micro knie- en elleboogbeschermers de dappere jonge fietsers beschermen tijdens hun avonturen. Rust je fietsen 's nachts uit met Micro-lampen en Rainette-wielreflectoren voor verbeterde zichtbaarheid.

Al onze fietsaccessoires: maximaal plezier, zichtbaarheid en persoonlijkheid!

Personaliseer je fietsen met accessoires die zijn ontworpen voor functionaliteit. De Trybike rieten mand biedt een charmante opslagruimte voor schatten die je onderweg ontdekt, terwijl de extensiekit voor de loopfiets van hetzelfde merk je driewieler transformeert tot een nog spannender avontuur. Kies voor de schattige decoratieve dierenhoofden van Micro om een speels tintje aan je step toe te voegen.

Bij De Kleine Zebra geloven we dat elk detail telt in de avonturen van kinderen! Onze zorgvuldig geselecteerde fietsaccessoires bieden je een scala aan opties om je ritten aan te passen, de veiligheid te verbeteren en een vleugje stijl toe te voegen aan elke tocht ;-)

Toont 1 - 50 van de 51 items

Toont 1 - 50 van de 51 items