Fietshandschoenen - Courier

Geweldig fietsaccesoire om elk ritje nog leuker te maken

Staat: Nieuw product

Thousand

Maak elk ritje op je fiets of step nog fijner met deze zwarte fietshandschoenen met vintage feel. Ze bieden een comfortabele pasvorm en essentiële bescherming voor onderweg.

Past perfect bij de Heritage helmencollectie van dit hip fietsaccessoire merk.

23,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : TH-2042300100

CollectieHeritage
TypeFietsaccessoires
KleurZwart

Fietshandschoenen Courier van THOUSAND zijn afgewerkt met een gewatteerde voering en mooie stiksels om je handen te beschermen. Een perfect match tussen design en functionaliteit.

Het gehaakte katoen op de rugzijde van onze Courier-handschoenen zorgt voor een ultiem ademend vermogen en soepelheid. De velcro zorgen voor een mooi pasvorm. Deze gloves zijn beschikbaar in 4 designs en komen in 3 maten: small (polsomtrek 20 cm), medium (polsomtrek 23 cm) en large (polsomtrek 25 cm)

Materiaal: (gehaakt) katoen met velcro sluiting

_

THOUSAND brengt ons designer fietsaccessoires met oog voor detail en details in vegan leder. Nadat de oprichtster een vriend verloor in een fataal fietsongeluk besloot ze helmen en accessoire te ontwerpen die je wél wil dragen. Het doel is om minstens 1000 levens te redden en elk ritje - op je fiets, electrische step, longbroad, skateboard, rollerskates, ... - leuker te maken!

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Voordat Gloria Hwang in 2015 met  THOUSAND begon, droeg ze nooit een helm tijdens het fietsen. Ze waren te groot, te onhandig en zagen er te futuristisch uit. Maar toen ze een vriend verloor bij een fataal fietsongeluk, wou ze dit veranderen. besloot ze haar steentje bij te dragen en mensen ervan te overtuigen een helm te dragen . In plaats van genoegen te nemen met de 'lelijke' helmen op de markt, ontwierp ze een eigen helm. Ze richtte THOUSAND op met als doel minstens 1.000 levens te helpen redden. "We hebben ons bedrijf 'THOUSAND' genoemd met als doel om 1000 levens te helpen redden door helmen te maken die mensen ook echt willen dragen." - GLORIA HWANG, founder van dit hip helmenmerk. THOUSAND wil graag zijn steentje bijdragen aan verkeersveiligheid en meer mensen helpen om te kiezen voor veiligheid. Elke helm die verkocht wordt betekent een andere rijder die ervoor kiest om veilig te zijn door een helm te dragen.  Dit hip helmenmerk maakt deel uit van 1% For The Planet waarbij ze 1% van hun jaarlijkse omzet doneren aan milieubewuste organisaties en daarnaast meten ze hun CO2-uitstoot om dit te compenseren en zo een positieve impact te hebben op de planeet.