Little Friends by HABA

Little Friends by HABA

Sorteren

Belevenissen in het kinderdagverblijf, de school of het gezin... met de Little Friends van HABA kunnen kinderen het dagelijkse leven naspelen. Ook avontuurlijke, spannende of grappige ideeën horen daarbij. De Little Friends begeleiden kinderen bij het opgroeien en het verwerken van hun ervaringen. Door te ‘doen alsof' ontwikkelen kids op een speelse manier hun sociaal gedrag en trainen ze hun inlevingsvermogen.

"Wij wilden kinderen een echt alternatief bieden voor poppen die ver van de realiteit staan of er volwassen uitzien. Kinderen hebben fantasierijk speelgoed nodig, vooral speelgoed dat hun eigen fantasie prikkelt en ruimte biedt om hun ideeën te verwezenlijken.", vertelt Little Friends ontwerpster Ines Frömelt. Daarom zien de popjes eruit als kinderen van hun leeftijd.

De Little Friends hebben typische interesses en behoeften, humeurwisselingen, ideeën en grapjes. De slogan 'Zoals jij en ik' mag je dus letterlijk opvatten. De Little Friends zijn vervaardigd uit een buigbaar draadframe en omgeven door stevige kunststof. Zo kunnen kids de popjes verschillende houdingen geven, waardoor het spel realistischer wordt.

Kortom: de Little Friends van HABA zijn superschattig, kleurrijk en buigbaar! Ontdek hieronder de hele collectie. Nog meer Little Friends plezier? Op hun website vind je verhalen, een korte beschrijvingen van de popjes, de popjesontwerper en verschillende DIY opdrachten.

Toont 1 - 15 van de 15 items

Toont 1 - 15 van de 15 items