Little Friends - Biggetje

Staat: Nieuw product

Haba

HAB163

Little Friends van HABA (94)

Dit guitige poppetje maakt deel uit van de dierencollectie van Haba's Little Friends en is een plezierige aanvulling op de gezellige dierenbende van de boerderij.

Het roze biggetje met de deugenieten-ogen past perfect bij het grote varken en houdt van rollebollen in de modder, restjes opsmikkelen en spelen met de geitjes en andere kleine dieren. Welk avontuur zal ze vandaag tegemoet gaan? Ga je mee?

 

4,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302987

CollectieLittle Friends
TypeSpeelfiguurtjes
Leeftijdvanaf 3 jaar

Schattige biggetje, van Haba, voor in de stal, naast het poppenhuis in de wei of bij de boerderij. Of ... lekker in de modder natuurlijk!

Afmetingen: 3 x 4,5 cm

Materiaal: kunststof

Leeftijd: geschikt voor kindjes vanaf 3 jaar

De Little Friends van HABA zijn vrienden voor de hele kindertijd, de kleine bewoners van de boerderij zijn gemaakt van flexibel plastiek, dat maakt hen soepel en buigzaam en zo lenen ze zich perfect voor wat kinderen het allerliefste doen: spelen, spelen en nog eens spelen. Perfect om je kinderen hun verbeelding te prikkelen. Rollenspelletjes en spelen met de poppetjes en sets van Little Friends is niet alleen leuk maar ook goed voor de kinderen hun sociale en emotionele ontwikkeling want het spel stimuleer hun inlevingsvermogen & verbeeldingskracht keer op keer.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
5380.028
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Little Friends van HABA
Inspiratie en stories