Feesten

Feesten

Sorteren

Ontdek onze super-stijlvolle selectie van feestdecoraties in de uitverkoop! Bij De Kleine Zebra is elke gelegenheid een kans om onvergetelijke herinneringen te creëren. Met de sprankelende slingers van A Little Lovely Company en de kleurrijke ballonnen van My Little Day, worden uw feesten een ware carnaval van vreugde en kleur. Of u nu een schattig verjaardagsfeest of een familiebijeenkomst plant, onze decoraties zullen die extra magische touch toevoegen. Dit is het ideale moment om deze must-haves tegen onverslaanbare prijzen te grijpen!

Festieve tafelkunst!

De kunst van het tafeldekken is essentieel voor elk geslaagd feest. Onze uitverkoop omvat een elegante reeks van borden en bekers, perfect om uw culinaire heerlijkheden met klasse te serveren. De trendy ontwerpen van Meri Meri voegen een unieke feestelijke dimensie toe, terwijl de milieuvriendelijke producten van FABELAB stijl en duurzaamheid combineren. Of u nu op zoek bent naar een chique combo voor een elegant diner of wegwerpservies voor een kinderfeest, onze uitverkoop biedt opties voor iedereen.

Magische kostuums en accessoires :-)

Verander elk feest in een sprookje met onze selectie van verkleedkleren en accessoires in de uitverkoop. Van Great Pretenders tot Souza for Kids, onze merken bieden betoverende kostuums zodat de kleintjes kunnen duiken in een wereld van fantasie. En vergeet de accessoires niet! Van schitterende kaarsen tot decoratieve knijpers, elk detail telt om een magische sfeer te creëren. Profiteer van onze kortingen om uw kinderen onvergetelijke speel- en droommomenten te bieden.

Toont 1 - 48 van de 91 items

Toont 1 - 48 van de 91 items