Slinger ontwerp kit

Feestelijk knutselsetje om je eigen feestslinger te maken

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

PHA010

Mini cadeautjes, maxi pret! (401)

Ga voor een extra feestelijke sfeer in huis, en laat je kindje schitteren, door samen een mooie slinger te maken met deze slinger ontwerp kit van Souza!

Leuk voor een verjaardag, een carnaval feestje of in de kinderkamer te hangen.

9,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 104318

TypeKnutselsets
KleurMeerkleurig

Voor extra sfeer in huis én zelfgemaakt: deze leuke slinger ontwerp kit van Souza!

Inhoud: 7 vlaggetjes, glitter stickers, lint, pompoms en lijm. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Souza for Kids! beschikt over een bijzonder uitgebreide collectie verkleedkostuums en accessoires die kinderen laat stralen. Met veel fantasie zorgen zij ervoor dat elke verkleedpartij een feestje wordt en dat dromen tot leven komen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.20.040.180.12
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories