Spelletjes

Leuke spelletjes voor kinderen

Sorteren

Met een tof gezelschapsspel leren kinderen samen spelen, omgaan met verlies en spenderen ze fijne momenten met vrienden of familie. Een spel is leuk voor thuis, maar ook voor onderweg of op vakantie. Als het buiten slecht weer is, dan kunnen kinderen zich makkelijk binnen amuseren met gezelschapsspelletjes. Ready to have some fun!

Behendigheidsspellen voor de fijne motoriek

Behendigheidsspelletjes helpen kinderen al spelend hun concentratie en fijne motoriek te ontwikkelen. Van het leren grijpen als een baby tot het puzzel en rijgen als peuter en kleuter. Daarnaast is een behendigheidsspel gewoon erg leuk en uitdagend voor kinderen om mee te spelen.

Brain trainer spelletjes voor het geheugen

Stimuleer al spelenderwijs het geheugen van jouw kids met rekenspellen, puzzels, tangrammen, sudoku’s en veel meer! Al deze geheugenspelletjes helpen kids met rekenen, concentratie en denksnelheid. Leerzaam en leuk tegelijk!

Knappe bordspellen voor het hele gezin

Er gaat niets boven gezellig samen een spel spelen met vrienden of familie. Kiezen jullie voor een strategisch spel, een leerzaam spel of een echt klassiek gezelschapsspel? Hoe dan ook is een bordspel altijd garantie voor een fijn spelletjesavond.

Toffe gezelschapsspelletjes met een dobbelsteen

Wie houdt er nu niet van een goed dobbelspel? Met dobbelstenen kun je heel veel verschillende spelletjes spelen, van heel gemakkelijk tot heel ingewikkeld. Uitdagend dus voor jong en oud!

Dominospellen om van omver te vallen

Met dominospellen kan je super creatief uit te de hoek komen. Zeker als die dominosteentjes nog eens prachtig geïllustreerd zijn. Bouw de langste dominobaan ter wereld of match de juiste steentjes met elkaar om een bepaald figuur te vormen. Je kan met dominostenen veel verschillende spelletjes spelen.

Leuke kaartspelletjes voor kinderen

Een potje kaarten is gezellig en plezant, voor jong en oud. Met kaartspellen heb je niet veel nodig om je te kunnen amuseren. Verder heb je ook maar een beperkte ruimte nodig om met kaarten te kunnen spelen. En daarbovenop kan je een kaartspel alleen of met meerdere mensen spelen. Klinkt allemaal super goed, niet?

Leerrijke spelletjes voor de leergierige kids

Zet die kleine breintjes maar aan het werk met uitdagende leerspellen. Van rijgspellen en bouwspellen tot rekenspellen en ordeningsspellen. Alles om de fijne motoriek, hand-oogcoördinatie en cognitief geheugen te verbeteren.

Uitdagende memoryspellen voor het geheugen

Een geheugen als een olifant of toch eerder dat van een vis? Hoe dan ook helpen memospellen om het geheugen al spelenderwijs te trainen. Leuk om als ouder samen met je kids te spelen.

Compacte spelletjes voor op reis

Nooit meer vervelen in de auto of op het vliegtuig met jouw favoriete spelletjes in kleiner formaat. Van bingo en tekenboeken tot kaartspelletjes en magneetspelletjes. Stuk voor stuk leuke reisspelletjes om je urenlang bezig te houden.

Toont 1 - 48 van de 619 items

Toont 1 - 48 van de 619 items