Fresk Giraf motief

Fresk Giraf motief

Sorteren

Ontdek de schattige en speelse wereld van de Fresk Giraf Collectie. Deze unieke collectie biedt een breed scala aan producten, waaronder regenkleding, tassen, drinkflessen, babyslaapzakken en babykleding - allemaal versierd met een prachtige giraf print die de harten van zowel ouders als kinderen zal veroveren.

Droog en stijlvol met de Fresk regenkleding

Voor de regenachtige dagen heeft Fresk leuke regenkleding. De regenjassen en regenlaarsjes zijn waterdicht en hebben een vrolijke giraf print die de regenachtige dagen een beetje leuker maakt.

Handige en milieuvriendelijke drinkflessen voor constante hydratatie

Fresk heeft in haar Giraf collectie ook toffe drinkflessen. De drinkflessen zijn gemaakt van duurzaam materiaal, zoals roestvrij staal, en zijn vrij van schadelijke stoffen zoals BPA. Ze zijn perfect voor onderweg, naar school of tijdens outdoor avonturen.

De drinkflessen zijn bovendien voorzien van een handige dop waardoor ze gemakkelijk te openen en te sluiten zijn, en ze zorgen ervoor dat jouw mini me gehydrateerd blijft terwijl die er stijlvol uitziet met de vrolijke giraf print. Bovendien zijn de drinkflessen herbruikbaar, wat bijdraagt aan het verminderen van wegwerpplastic en het beschermen van het milieu.

Stijlvol onderweg met de Fresk tassen

Op zoek naar een praktische en stijlvolle tas? De giraf print tassen zijn perfect voor ouders onderweg. Of het nu gaat om een luiertas, een schooltas of een dagelijkse tas, de Fresk tassen zijn ruim, duurzaam en voorzien van handige vakken om al jouw benodigdheden georganiseerd te houden, terwijl ze ook een vleugje speelsheid toevoegen aan jouw outfit.

Zacht, veilig & vredig slapen met de Fresk slaapzakken

Voor de allerkleinsten heeft Fresk ook babyslaapzakken. Deze slaapzakken zijn gemaakt van zachte, ademende materialen en zorgen ervoor dat jouw kleintje veilig en comfortabel kan slapen. De giraf print voegt een schattig en lieflijk detail toe aan het slapengaan.

Schattige babykleding gemaakt van biologisch katoen

En last but not least, de Fresk babykleding. Deze babykleding collectie omvat schattige rompertjes, pyjamas, broekjes en meer, allemaal versierd met de speelse giraf print. Gemaakt van biologisch katoen zijn ze zacht, veilig en comfortabel voor jouw kleintje.

Duurzame & kwalitatieve Fresk collectie

Bij Fresk hechten ze veel waarde aan duurzaamheid en kwaliteit. Deze giraf print collectie is gemaakt van hoogwaardige materialen die zacht zijn voor de huid van jouw kind en het milieu. Bovendien zijn deze producten vrij van schadelijke stoffen en voldoen ze aan de strengste normen voor kinderkleding.

Ontdek nu de magie van deze Fresk Giraf collectie en geef jouw kinderen een speelse en stijlvolle look. Haal de leukste items in huis en laat jouw kind genieten van de prachtige giraf prints van Fresk!

Toont 1 - 4 van de 4 items

Toont 1 - 4 van de 4 items