Sorteren

Billendoekjes en zalf voor je baby te verschonen

Voor onze lieve schat willen we niets anders dan het beste. Daarom hebben we bij De Kleine Zebra enkel de meest kwalitatieve en verzorgende babydoekjes en crèmes in huis. Bovendien zijn al deze producten ecologische wijze vervaardigd waardoor ze niet enkel lief zijn voor het babyhuidje, maar ook voor het milieu!

Ecologische billendoekjes voor de gevoelige babyhuid

Er zijn zoveel verschillende natte doekjes op de markt, maar welke moet je kiezen? En wat zit er allemaal in? Bij De Kleine Zebra kiezen we daarom enkel voor ecologische babydoekjes zodat je zeker bent van een gezonde keuze! Merken zoals BEBIONaty en Bambo Nature hebben zo’n doekjes in hun assortiment. Deze babydoekjes zijn speciaal ontworpen voor de tere huid van jouw baby. Ze reinigen en verzorgen de gevoelige billetjes doordat ze enkel natuurlijke ingrediënten bevatten. Bovendien zijn de doekjes ook biologisch afbreekbaar en komen ze in een handige meeneemverpakking.

Zachte billenbalsems voor een intensieve verzorging

Met de baby billenbalsems van WeledaBEBIO en Attitude ben je zeker van een biologische crème die de billetjes van je kleintje reinigt, verzacht, voedt én beschermt. De crèmes bestaan uit natuurlijke ingrediënten die irritatie voorkomen én ook geschikt zijn voor de allergie gevoelige huidjes. Ze komen in een praktische verpakking voor thuis of voor mee te nemen in je luiertas.

Toont 1 - 16 van de 16 items

Toont 1 - 16 van de 16 items