Ecologische babydoekjes: Calendula & Karite - 72 doekjes

Dermatologische eco sensitive natte doekjes

Staat: Nieuw product

Bebio

5413393001038

Alles voor een succesvolle potjestraining! (22)

Er zijn heel wat natte doekjes op de markt maar weet je ook altijd wat erin zit? Met deze ecologische babydoekjes maak je een zekere en gezonde keuze!

Ze bestaan uit 100% bio afbreekbare vezels. De verpakking is recycleerbaar.

4,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

72 ECO-SENSITIVE babydoekjes voor de gevoelige huid van baby's en jonge kinderen. Gemaakt van biologische Calendula en kariteboter. Deze stoffen voeden en hydrateren de huid dankzij een formule dat voor 98% afkomstig is van natuurlijke oorsprong. Ze werkt kalmerend en verzachtend. Het soepel en sterk doekje bestaat uit 100% bio afbreekbare vezels.

Heeft een natuurlijk, delicaat en aangenaam discreet parfum. De meest ecologische doekjes op de markt!

  • Belgisch ontwerp
  • Geproduceerd in Europa (Italie)
  • Biologische afbraak: geen negatieve effecten bij composthopen, niveau van zware metalen is minimaal, geen negatieve effecten bij de kwaliteit van de compost.
  • Het papier, deksel en etiket van het deksel bestaan uit plastiek en een oxo-biologisch afbreekbare stof, gemengd met additieven die de kwaliteit van de afbreekbaarheid verhogen.
  • Dermatologisch getest
  • Geschikt voor dagelijks gebruik
  • Kan zonder gevaar gebruikt worden voor handen en mond (extern gebruik)
  • Zonder: PEG, PARABENS, PHENOXYETHANOL, FORMALDEHYDE DONORS, SLES, SLS, ALCOHOL, BRONOPOL & OGM

 

Materiaal: Doekjes: 100% biologisch afbreekbare vezels – 100% Viscose – 100% ECO. Het materiaal wordt verkregen door een behandeling die zijn oorsprong vindt in natuurlijke cellen afkomstig van verschillende planten, pasta hout (maar ook katoen en stroo). Packaging : PE soft touch – Recycleerbaar – Oxo-biologisch afbreekbaar

Bebio is een Belgisch merk dat ouders voorziet van de beste verzorgingsproducten voor hun kinderen zonder een grote impact op het milieu. Natuurlijk hoeft niet duur of moeilijk te zijn. Heel de familie kan er gebruik van maken van de kwaliteitsvolle bio verzorgingsproducten, in hun gamma zitten onder meer bodycrèmes, billenzalf, zeep en ecologische billendoekjes.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.25
  • Door Anonymous A.
  •  de 11/01/2020
Goede kwaliteit, sterke doekjes met een licht, aangenaam parfum. Dat de doekjes composteerbaar zijn, vind ik een pluspunt. Mijn favoriet.
Bebio is een Belgisch merk dat ouders voorziet van de beste verzorgingsproducten voor hun kinderen zonder een grote impact op het milieu. Natuurlijk hoeft niet duur of moeilijk te zijn. Heel de familie kan er gebruik van maken van de kwaliteitsvolle bio verzorgingsproducten , in hun gamma zitten onder meer bodycrèmes , billenzalf , zeep en ecologische billendoekjes .
Collectie Alles voor een succesvolle potjestraining!
Inspiratie en stories