Ecologische babydoekjes: Calendula & Karite - 20 doekjes - reisformaat

Reisverpakking van eco sensitive natte doekjes

Staat: Nieuw product

Bebio

5413393001014

Alles voor een succesvolle potjestraining! (23)

Als je erop uit trekt met je kindje heb je vaak al heel wat spullen mee, een handige hoeveelheid billendoekjes is dan vaak handiger dan een volledige verpakking, ook in gewicht.

Deze ecologische babydoekjes van Bebio zijn een Belgisch ontwerp en volledig vrij van schadelijke stoffen.

2,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

Ook onderweg is dit een zekere en gezonde keuze!
Bebio presenteert 20 eco-sensitive babydoekjes in een handig reisformaat. Uiterst zacht voor de gevoelige huid van baby's en jonge kinderen. Ze bestaan uit 100% bio afbreekbare vezels. De verpakking is recycleerbaar.

De gebruikte stoffen zijn biologische Calendula en kariteboter. Deze stoffen voeden en hydrateren de huid dankzij een formule dat voor 98% afkomstig is van natuurlijke oorsprong. Ze werkt kalmerend en verzachtend. Het soepel en sterk doekje bestaat uit 100% bio afbreekbare vezels.

Heeft een natuurlijk, delicaat en aangenaam discreet parfum. De meest ecologische doekjes op de markt!

  • Belgisch ontwerp
  • Geproduceerd in Europa (Italie)
  • Biologische afbraak: geen negatieve effecten bij composthopen, niveau van zware metalen is minimaal, geen negatieve effecten bij de kwaliteit van de compost.
  • Het papier, deksel en etiket van het deksel bestaan uit plastiek en een oxo-biologisch afbreekbare stof, gemengd met additieven die de kwaliteit van de afbreekbaarheid verhogen.
  • Dermatologisch getest
  • Geschikt voor dagelijks gebruik
  • Kan zonder gevaar gebruikt worden voor handen en mond (extern gebruik)
  • Zonder schadelijke stoffen


Samenstelling: Doekjes: 100% biologisch afbreekbare vezels – 100% Viscose – 100% ECO. Het materiaal wordt verkregen door een behandeling die zijn oorsprong vindt in natuurlijke cellen afkomstig van verschillende planten, pasta hout (maar ook katoen en stroo)
Verpakking : PE soft touch – Recycleerbaar – Oxo-biologisch afbreekbaar

Bebio is een Belgisch merk dat ouders voorziet van de beste verzorgingsproducten voor hun kinderen zonder een grote impact op het milieu. Natuurlijk hoeft niet duur of moeilijk te zijn. Heel de familie kan er gebruik van maken van de kwaliteitsvolle bio verzorgingsproducten, in hun gamma zitten onder meer bodycrèmes, billenzalf, zeep en ecologische billendoekjes.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.1
Bebio is een Belgisch merk dat ouders voorziet van de beste verzorgingsproducten voor hun kinderen zonder een grote impact op het milieu. Natuurlijk hoeft niet duur of moeilijk te zijn. Heel de familie kan er gebruik van maken van de kwaliteitsvolle bio verzorgingsproducten , in hun gamma zitten onder meer bodycrèmes , billenzalf , zeep en ecologische billendoekjes .
Collectie Alles voor een succesvolle potjestraining!
Inspiratie en stories