Hoe werken de reviews op de homepage?

Bij De Kleine Zebra willen we gelukkige klanten maar horen we ook graag jullie feedback na verkoop. Op onze homepage kan je een score en ervaringen van onze klanten lezen in de banner Echte beoordelingen.Door een bestelling op de website te plaatsen, stemt u er automatisch mee in om per e-mail een verzoek tot consumentenrecensie te ontvangen van de onafhankelijke Echte Beoordelingen die alleen betrekking hebben op uw bestelervaring op onze site en de kwaliteit van de aangeschafte producten. Enkele dagen na uw bestelling ontvangt u een mail van Echte Beoordelingen met de vraag uw aankoop en de producten eerlijk te beoordelen.

Het verzamelen, modereren en retourneren van consumentenberichten die door Echte Beoordelingen worden verwerkt, voldoet aan de NF-norm Z74-501 en de NF522-certificatieregels. Alleen uw e-mailadres en de gegevens van uw meest recente bestelling worden automatisch meegedeeld aan Echte Beoordelingen, die ermee instemt deze gegevens niet aan derden te communiceren. Alle andere persoonlijke informatie (adres, betaalmiddel geselecteerd) wordt uitsluitend door de verkoper bewaard en kan niet voor andere doeleinden worden gebruikt. Als u wilt dat Echte Beoordelingen uw e-mailadres uit hun database verwijdert, kunt u contact met hen opnemen via contact@avis-verifies.com.  • Er werd geen tegenprestatie verstrekt in ruil voor beoordelingen
  • De beoordelingen worden gepubliceerd en bijgehouden voor een periode van vijf jaar
  • De beoordelingen kunnen niet worden gewijzigd: als een klant zijn beoordeling wil wijzigen, dient deze Echte Beoordelingen te contacteren om de bestaande beoordeling te verwijderen en daarna een nieuwe beoordeling te publiceren
  • De redenen voor de verwijdering van beoordelingen zijn beschikbaar hierOnze klantenservice behoudt zich het recht voor om elektronisch contact met u op te nemen om u hulp te bieden bij een mogelijke gemengde ervaring die u heeft kunnen uiten via de reviews. Recensies en opmerkingen die zijn gedeeld via Echte Beoordelingen worden automatisch openbaar gepubliceerd op de website, onder voorbehoud van moderatie.

Indien u een opmerking heeft mag u die uiteraard ook direct naar onze klantendienst sturen. Wij staan open voor feedback en willen u graag verder helpen.