Kraamcadeautjes

Originele en leuke kraamgeschenken

Sorteren

Nieuw leven, zo een fijn en uniek moment. Daar hoort ook een fijn kraamcadeau of uniek geschenkje bij voor de kersverse ouders en hun bundeltje geluk. Hieronder selecteerden wij onze persoonlijke favorieten, leuke geschenken om mee te nemen op babybezoek, unieke producten die zeker in de smaak zullen vallen bij pasbevallen koppels en hun baby.

Cadeaubonnen van De Kleine Zebra

Weet je zelf niet wat kopen en laat je het liever aan de kersverse ouders over? Dan is een cadeaubon van de Kleine Zebra het perfecte geschenk! Het minimumbedrag is 5 euro en het maximumbedrag 50 euro. Kies één bon of geef er meerdere zodat de ouders ten volle kunnen genieten van het shoppen bij De Kleine Zebra.

Geboortegeschenken voor jongens en meisjes

Zijn de ouders net bevallen van een schattige jongen of meisje, of misschien wel beiden? Geen probleem want bij De Kleine Zebra hebben we de leukste geschenken voor elk baby’tje! Van bijtringen en speeltjes tot tetradoeken en superschattige babykleertjes. Stuk voor stuk gemaakt met oog voor design en kwaliteit, en met veel liefde voor elk baby’tje.

Toont 1 - 48 van de 354 items

Toont 1 - 48 van de 354 items