Glazen babyfles met Star Ball - Natuurrubber - Mint

Fles van 120 ml met een muntgroene bal uit upcycled rubber

Staat: Nieuw product

Hevea Planet

GR066

Hevea staat voor natuurlijke en veilige materialen, maar ook voor innovatief design. Deze babyfles uit glas - met latex speen en een handige bal die er omheen past - is het perfecte voorbeeld. Knap design en natuurlijke, veilige materialen worden perfect gecombineerd.

De handige Star Ball is gemaakt uit gerecycleerd natuurrubber, restjes uit de eigen productie, ze beschermt de fles en maakt het makkelijk voor je mini om deze zelf vast te houden.

32,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 454311

CollectieFeeding
TypeBabyflessen
KleurMuntgroen
Leeftijdvanaf de geboorte

2-in 1 glazen babyfles Star Ball Mint is een innovatief design van HEVEA PLANET. De Star Ball cover is gemaakt van natuurlijk, geupcycled rubber dat uit het eigen productieproces van Hevea komt (snij- en restmateriaal). Zo gaan zelfs de restjes niet verloren. De bal dient om de fles te beschermen tegen breken wanneer deze valt, de fles stuitert en is beschermd. Je kleintje kan de fles ook beter vastnemen. Het leuke design is makkelijk schoon te maken, veilig voor je baby en hygiënisch.

De papfles is gemaakt uit puur borosilicaatglas die de smaak van de babyvoeding niet aantast en voorzien van een kersvormige speen uit natuurlijk rubber. Extra rubberen spenen zijn apart verkrijgbaar.

Inhoud: 1 glazen flesje van 120 ml, 1 witte schroefdop, 1 flesspeentje uit natuurrubber voor baby's van 0-3 maanden, 1 anti-lek dopje & 1 natuurrubberen bal

Materiaal babyflesje: 100% zuiver, hoogwaardig borosilicaatglas • Flesspeen: nattuurlijk rubber, vrij van BPA, PVC en ftalaten. • Star Ball: restjes natuurrubber uit het eigen productieproces
Leeftijd: Ideaal voor baby's van 0-3 maanden

_

HEVEA is niet zomaar een merk: het is een verhaal met een eigen doel. Hoe kunnen we beter doen voor de volgende generaties? Het HEVEA verhaal gaat over hoe we onze voetafdruk op de planeet kunnen verkleinen, met oog op de toekomst van onze kleintjes. Ze willen jonge ouders bewuste keuzes laten maken zonder in te boeten op stijl en comfort.

HEVEA test en zoekt nog elke dag naar de beste manier om duurzaamheid en design te combineren. Het is meer dan een collectie rubberen baby items. Duurzaamheid, recycleren en zorg voor de planeet zijn voor hen geen modewoorden. Het zijn precies de redenen waarom HEVEA is ontstaan - om baby's en kinderen een natuurlijk alternatief voor plastic te bieden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
11.52210.50.27
Hevea Planet - Alles wat we doen heeft een effect op onze planeet en die willen we liefst zo goed mogelijk achterlaten voor onze kindjes en hun toekomst. Kiezen voor de leuke producten van Hevea Planet is een duurzame keuze. Het Deense merk produceert prachtige, natuurlijke producten gemaakt uit 100% natuurlijk rubber . Het beste voor je baby, want het bevat geen BPA, PVC, ftalaten of andere kunstmatige kleurstoffen en alles wordt ook gekleurd met plantpigmenten. Helemaal veilig voor jouw kindje én goed voor het milieu!