Sorteren

Coole steps voor kinderen

KINDERSTEPJES - Verken de betoverende collectie kinderstepjes van De Kleine Zebra: gerenommeerde merken zoals Banwood en Micro bieden stepjes die zijn ontworpen voor elke leeftijd, en zorgen voor plezier en ontwikkeling voor uw kleintjes.

Micro & Banwood: de beste kinderstepjes!

Duik in de kleurrijke en speelse wereld van onze zorgvuldig geselecteerde kinderstepjes door De Kleine Zebra! We zijn trots om u een exclusieve reeks stepjes voor elke leeftijd en ontwikkelingsfase te presenteren. Onder onze vertrouwde merken vindt u geweldige opties van Banwood en Micro. Deze gerenommeerde merken zijn toegewijd aan het bieden van ongeëvenaarde kwaliteit en een veilige rijervaring voor uw kleine avonturiers.

Kinderstepjes voor 2 tot 3 jaar: 3-wielige stepjes voor jonge ontdekkers

Op 2-jarige leeftijd beginnen peuters hun onafhankelijkheid te tonen. Onze stepjes voor deze leeftijd zijn zorgvuldig ontworpen om stabiliteit en plezier te bieden voor uw jonge ontdekkingsreizigers. De 3-wielige stepjes van Micro bieden het perfecte evenwicht voor beginners, terwijl de modellen van Banwood stijl en functionaliteit combineren voor veilige ritjes. Stimuleer de coördinatie en het zelfvertrouwen van uw kleintjes vanaf hun eerste ritjes.

Kinderstepjes voor 4 tot 6 jaar: grenzeloos avontuur!

De leeftijden 4 tot 6 jaar zitten boordevol ontdekkingen en vreugde, en onze stepjes zijn klaar om deze bruisende avonturen te begeleiden. De 2-wielige stepjes van Banwood bieden een soepele overgang naar een geavanceerder model, waardoor balans en motorische vaardigheden worden gestimuleerd. De Micro-stepjes voor deze leeftijdsgroep combineren duurzaamheid met gebruiksgemak voor onvergetelijke buitenavonturen.

De evolutie van ontdekkingsreizigers: onze stepjes voor 6 tot 12 jaar :-)

Naarmate uw kinderen groeien, veranderen ook hun behoeften. Onze stepjes voor 6 tot 12 jaar spelen in op deze behoeften door geavanceerde functies en moderne esthetiek te bieden. De verstelbare modellen van Micro zorgen voor optimaal comfort, terwijl de elegante creaties van Banwood een vleugje stijl toevoegen aan elke rit. Geef uw kinderen eindeloze avonturen en blijvende herinneringen met onze stepjes die zijn ontworpen om met hen mee te groeien.

Toont 1 - 13 van de 13 items

Toont 1 - 13 van de 13 items