Micro kinderstep Maxi Deluxe - Blue LED

Blauwe step met LED lichtjes in de voorwielen voor extra fun

Staat: Nieuw product

Micro

OY528

Step en surf door de straten met deze grote micro step met lichtjes in de 3 wielen. Het unieke leun-en-stuur mechanisme leert je kindjes te sturen met hun gewicht en zorgt voor een zalig surfgevoel.

De Maxi Micro kinderstep is sterker en stoerder dan de Mini en speciaal ontwikkeld voor kinderen van 5 tot 12 jaar.

149,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : MMD067

CollectieMicro Maxi Deluxe
TypeSteps
KleurBlauw
Leeftijdvanaf 5 jaar

Kinderstep Maxi Deluxe Blue LED van MICRO is de beste step voor kinderen van 5 tot ongeveer 12 jaar. Het stepje met 3 wielen stuurt geweldig dankzij het unieke leun-en-stuur mechanisme. Het stuur is in hoogte verstelbaar, de basis is zeer stabiel en er zitten LED lampjes in de voorwielen: extra zichtbaar, extra veilig, extra fun!

De Maxi Deluxe is veruit de meest populaire kinderstep voor deze leeftijdscategorie.
Geschikt vanaf een minimaal gewicht van 18 kg en een lengte van 110 cm.

De voordelen van de Maxi Deluxe op een rijtje:

  • Gepatenteerd leun-en-stuur mechanisme
  • Bijzonder stabiel in de bochten
  • Metalen rem op achterwielen
  • Siliconen letters op het deck voor extra grip
  • Voorzin van door beweging aangedreven LED-wielen: de lampjes in de wielen maakt het rijden op deze step niet alleen leuker, maar verbetert ook de zichtbaarheid in het donker.
  • Groeit mee met je kind: stuur in hoogte verstelbaar: 62 cm - 86 cm (handvaten moeten ideaal op navelhoogte)
  • Makkelijk demonteerbaar en mee te nemen op reis, in de auto of fietstas.
  • Beschikbaar in verschillende kleuren, kies je favoriet >
  • Komt er nog een jonger broertje of zusje achteraan? Kies dan de Mini Micro, voor kindjes van 2-6 jaar.

Aanbevolen leeftijd: 5-12 jaar
Gewicht: 2,5 kg
Max belastbaar gewicht: 70 kg

_

Elke dag op weg naar school, rond het skatepark of tijdens een wandeling met de familie ... De MICRO scooters zijn geliefd door ontelbaar veel kinderen en zijn al vaak bekroond met prijzen voor het design en de functionaliteit. Maar het belangrijkste is dat ze plezier, geluk én een glimlach hebben gebracht op ieders gezicht - de kinderen, de ouders en het onze!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Elke dag op weg naar school, rond het skatepark of tijdens een wandeling met de familie ... De Zwitserse  MICRO scooters zijn geliefd door ontelbaar veel kinderen van 1 tot 12 jaar . De Award-winning steps met 3 of 2 wielen  zijn gemaakt van  ongeëvenaarde kwaliteit. En zorgen voor eindeloos veel plezier. Better urban lifestyle voor coole kiddos De Micro kinderstepjes zijn er in verschillende maten, kleuren en modellen. Het is niet gewoon speelgoed maar een degelijke musthave die ook sportiviteit brengt en duurzaam is. Een Micro stepje kan je gerust doorgeven aan broertjes of zusjes, neefjes, of nichtjes ...  H et eerste 3-wielige 'Kickboard' is door Micro in 1999 ontworpen voor volwassenen. Kinderen vinden het surfgevoel van je gewicht gebruiken om te sturen echter geweldig. Het gepatenteerd design zorgt voor veel stabiliteit en geeft vertrouwen aan je mini. Stoer, stevig met een hoge mate van fun. Daarnaast hebben zijn er ook tweewielsteppen en fijne accessoires. Ontdek de collectie van Micro bij De Kleine Zebra!