Nobodinoz So Cute collectie

Nobodinoz So Cute collectie

Sorteren

Geniet van absolute zachtheid en prachtig textiel met deze So Cute So Natural collectie van Nobodinoz! Van handige slabbetjes en bandana's tot schattige badponcho's en capes. Allemaal gemaakt van organische materialen en beschikbaar in natuurlijke kleuren.

Comfy badcapes & ponchos in zacht badstof

Verwen je baby na het baden met één van de bio katoenen badcapes van Nobodinoz. Ze zijn extra zacht, absorberend en comfortabel. Een absolute musthave om je baby in stijl af te drogen na een badje. Is jouw kindje al wat groter? Dan kan je kiezen voor één van de vele fijne badponcho’s. Ze beschermen tegen de koude en zijn ideaal om te dragen na een badje of op het strand.

Leuke bijtspeeltjes & knuffeldoekjes voor thuis en onderweg

Nobodinoz heeft toffe bijtspeeltjes en zachte knuffeldoekjes voor jouw baby. Allemaal gemaakt van natuurlijke materialen en verkrijgbaar in verschillende kleurtjes. Perfect dus om te combineren met de rest van de So Cute So Natural collectie.

Zachte babyverzorging essentials

In deze prachtige Nobodinoz collectie vind je ook al jouw baby essentials terug. Ontdek alles van knappe slabbetjes tot comfy verzorgingskussen. Beschikbaar in de verschillende So Cute kleuren om te matchen met jouw andere babyspulletjes.