Sorteren

FABELAB – Een creatief laboratorium waar fictie regeert en unieke alledaagse producten worden gecreëerd... dat is FABELAB! Dit prachtige Deense merk werd opgericht in 2012 door Michaela Weisskirchner-Barfod, architecte en moeder van twee kinderen. Alles begon met een opvouwbare multifunctionele deken die ook dienst kan doen als nestje of knuffel. Vandaag de dag is FABELAB uitgegroeid tot een label van innovatief design uit Kopenhagen.

Multifunctionele accessoires en speelgoed voor kinderen

Michaela wordt zowel geïnspireerd door haar werk als door haar kinderen. Dankzij haar opleiding als architect en scenograaf combineert ze ruimtelijk design en het vertellen van verhalen in multifunctionele en inspirerende producten voor kinderen. In de praktijk gaat het om dekbedovertrekken die plotseling dienst doen als verkleedkleding of beddengoed dat je gemakkelijk kunt opvouwen en meenemen als je bij vrienden gaat slapen. Succes gegarandeerd!

Overal magie: slaapzak, slab, knuffel, knuffel, deken...

FABELAB biedt een uitgebreid assortiment producten die zowel ouders als kinderen zullen betoveren. Wikkel je kleintjes in zachte dekens met betoverende motieven of kies voor stijlvolle baby slaapzakken die zorgen voor rustige nachten. De knuffels en knuffels, trouwe metgezellen van denkbeeldige avonturen, vergezellen de kleintjes overal waar ze gaan. Handige speenkoorden voorkomen paniekmomenten, terwijl trendy slabben van de maaltijden een waar genot maken. Multifunctionele tetra doeken passen zich aan elke behoefte aan, of het nu als licht dekentje is of als een geïmproviseerd zonnescherm.

FABELAB: van puzzels tot speelgoed tot kerstversieringen :-)

Wist je dat FABELAB veel meer biedt dan basisproducten? Laat de verbeelding van je kinderen de vrije loop met unieke verkleedkleding en stimulerende puzzels. Kinder schorten combineren stijl en bruikbaarheid voor jonge kunstenaars. En wat is Kerstmis zonder een vleugje FABELAB magie? De betoverende beddengoedsets, feeërieke stof slingers, speelse Adventskalenders en hangende decoraties creëren een onvergetelijke feestelijke sfeer.

Magische collecties van FABELAB: welke kies je?

  • Rainbow Valley Collection: zoals de naam al aangeeft, bevat deze collectie prachtige items in de kleuren van de regenboog. Elk stuk is gemaakt van zuiver biologisch katoen en ongebleekt en voegt een warme sfeer toe aan het huis.
  • Dragon Mountain Collection: voor echte mini-ruiters en draken biedt deze collectie zachte poppen en knuffels met drakenvleugels en ridderzwaarden. Een super coole collectie om te ontdekken en de verbeelding de vrije loop te laten!
  • Enchanted Forest Collection: welkom in het betoverde bos van FABELAB! In dit betoverde bos vind je boskarakters met een sprookjesachtige uitstraling, zoals een pluche vos of een kussen in de vorm van een paddenstoel. Dit alles in mooie boskleuren :-)
  • Lucky Ocean Collection: laat je meeslepen door de magische golven van deze prachtige FABELAB-collectie! Het zit boordevol pluche zeedieren, zachte lakens en andere mooie accessoires. Deze artikelen in prachtige blauwtinten dompelen je onder in de sfeer van het strand!

De Kleine Zebra brengt FABELAB naar België, Frankrijk, Nederland... & de rest!

De Kleine Zebra heeft zorgvuldig een selectie gemaakt van FABELAB-producten om je een chique en plezierige online winkelervaring te bieden. Duik in de wereld van FABELAB en ontdek producten die je kinderen zullen betoveren en die passen bij je Scandinavische esthetiek. Geef ze zachte en creatieve herinneringen, terwijl je een merk ondersteunt dat toegewijd is aan de planeet. Beleef de FABELAB magie bij De Kleine Zebra!

Toont 1 - 31 van de 56 items

Toont 1 - 31 van de 56 items