Je eigen mini wereld

Sorteren

Niets is fijner om te zien hoe je kids zich uitleven met tof speelgoed. Door leuke rollenspellen verbeteren ze al spelend hun creativiteit en sociale vaardigheden. En daarbij wilt De Kleine Zebra graag een deel van uitmaken! Ontdek snel onze popjes, speeldiertjes, poppenhuisjes en andere poppen accessoires.

Poppenhuispopjes en speeldiertjes voor thuis en onderweg

Popjes zijn het perfecte speelgoed voor rollenspellen te spelen. Kies voor leuke poppenmensjes zoals een ballerina, dierenarts, voetballer en surfer. Of ga je liever voor een gekke beestenboel met paardjes, schaapjes, olifanten, koeien en andere fijne speeldiertjes. Uiteraard kan je poppen meisjes en jongens combineren met de poppen diertjes. Zo beleef je oneindig veel speelplezier!

Prachtige poppenhuizen voor kleine en grote poppen

Een poppenhuis is een echte klassieker onder het speelgoed. Zo heb je prachtige houten of kartonnen poppenhuizen die je kan inrichten met miniatuurmeubels, poppen en woonaccessoires. Perfect om in de speelkamer of kinderkamer te zetten.

Stijlvolle meubeltjes voor het poppenhuis

Net zoals in het echt heeft een poppenhuis leuke meubels en aankleding nodig om het helemaal gezellig te maken. Een echte thuis dus voor popjes! Voor elke kamer in het huis hebben we fijne meubels en accessoires. Denk maar aan tafels en stoelen voor in de eetkamer, bedden en kleerkasten voor de slaapkamer of zetels en tv-meubels voor de living. Kortweg alles wat je nodig hebt om een huiselijke sfeer te creëren.

Op reis met de poppen auto of boot

Niemand blijft graag constant thuis zitten en dus popjes ook niet! Ze kunnen met een coole speelgoed auto of met de boot leuke tripjes maken. Zelfs voor de speeldiertjes is er een groot schip waarmee zij geweldige vaartochtjes kunnen maken.

Toont 1 - 48 van de 469 items

Toont 1 - 48 van de 469 items