Houten kerstfiguurtjes

Staat: Nieuw product

Petit Monkey

PS055

Haal naast de kerstboom jaar na jaar deze kleurrijke kerstfiguurtjes van Petit Monkey boven voor tussen de pakjes te zetten.

Leuk om het kerstverhaal te vertellen of voor de kindjes om mee te spelen. Een blijvertje!

27,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : WF2

Hohoho! Maak er een extra leuke kerst van voor je kinderen met deze kleurrijke set kerstfiguurtjes van Petit Monkey. In de set zitten 9 verschillende houten figuren, geïllustreerd door Helen Dardik.

Jozef, Maria en baby Jezus. De 3 prachtige koningen, een os, ezel en de engel. Elke figuur is circa 8 cm hoog en 1,2 cm dik. De set is gemaakt van FSC eikenhout en werden stuk voor stuk met de hand beschilderd met verf op waterbasis, dat maakt elke popje uniek.

Verpakt in een mooie doosje van 17 x 13,5 x 6 cm, ook leuk als (kerst)cadeautje!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.170.060.140.25
Petit Monkey - Vanuit een passie voor een kleurrijke, illustratieve kinderwereld ontwikkelt Petit Monkey (voorheen PSikhouvanjou) een fantasierijke collectie woonaccessoires en hebbedingen voor kids. In samenwerking met bekende illustratoren ontwerpt dit Nederlandse merk dessins en prints die tot de verbeelding spreken, maar bovenal garant staan voor vreugde bij groot en klein. Posters, melamine tableware of nesting dolls - van Petit Monkey word je meteen blij!