Houten kerstfiguurtjes

Staat: Nieuw product

Petit Monkey

PS055

Haal naast de kerstboom jaar na jaar deze kleurrijke kerstfiguurtjes van Petit Monkey boven voor tussen de pakjes te zetten.

Leuk om het kerstverhaal te vertellen of voor de kindjes om mee te spelen. Een blijvertje!

27,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : WF2

Hohoho! Maak er een extra leuke kerst van voor je kinderen met deze kleurrijke set kerstfiguurtjes van Petit Monkey. In de set zitten 9 verschillende houten figuren, geïllustreerd door Helen Dardik.

Jozef, Maria en baby Jezus. De 3 prachtige koningen, een os, ezel en de engel. Elke figuur is circa 8 cm hoog en 1,2 cm dik. De set is gemaakt van FSC eikenhout en werden stuk voor stuk met de hand beschilderd met verf op waterbasis, dat maakt elke popje uniek.

Verpakt in een mooie doosje van 17 x 13,5 x 6 cm, ook leuk als (kerst)cadeautje!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.170.060.140.25
Petit Monkey - Ontdek een kleurrijke en illustratieve kinderwereld met de unieke collectie woonaccessoires en hebbedingen voor kids van Petit Monkey (voorheen PSikhouvanjou). Met een passie voor design en een focus op fantasie, brengt dit Nederlandse merk een prachtige selectie van dessins en prints in samenwerking met bekende illustratoren die tot de verbeelding spreken en garant staan voor vreugde bij groot en klein. Fantasierijke collectie woonaccessoires en hebbedingen voor kids Bij Petit Monkey draait alles om het creëren van een betoverende en speelse omgeving voor kinderen. Of het nu gaat om woonaccessoires die de verbeelding prikkelen, kleurrijk tafelgerei dat maaltijden leuk maakt, of schattige nesting dolls  om mee te spelen, de producten van Petit Monkey zorgen meteen voor een glimlach op het gezicht van zowel kinderen als volwassenen. Samenwerking met bekende illustratoren: ontdek de magie van de dessins en prints Wat Petit Monkey echt bijzonder maakt, is de samenwerking met bekende illustratoren . Met oog voor detail en een ongeëvenaard gevoel voor stijl, brengen zij de collectie tot leven met hun unieke dessins en prints. Elke illustratie vertelt zijn eigen verhaal en stimuleert de fantasie van kinderen, waardoor ze worden meegenomen op avontuurlijke reizen in hun eigen verbeelding. Vrolijk je huis op met onze diverse en creatieve collectie De collectie van Petit Monkey omvat een breed scala aan producten die geschikt zijn voor kinderen van alle leeftijden. Van kleurrijke accessoires die de kinderkamer opvrolijken, tot duurzaam tafelgerei dat maaltijden gezellig maakt en tegelijkertijd kindvriendelijk is. En wat dacht je van de schattige nesting dolls die perfect zijn voor kleine handjes om mee te spelen en te ontdekken? Elk product van Petit Monkey is zorgvuldig ontworpen en gemaakt met aandacht voor kwaliteit en veiligheid, zodat ouders met een gerust hart kunnen genieten van de producten van Petit Monkey. Ervaar de magie van Petit Monkey in huis Kom en ontdek de kleurrijke wereld van Petit Monkey en breng een vleugje vreugde en verbeelding in het leven van je kleintje. Blader door deze collectie en laat je betoveren door de prachtige dessins en prints die garant staan voor een glimlach op het gezicht van zowel kinderen als volwassenen. Ontdek ze hier en maak van jouw huis een echt speelparadijs met de unieke woonaccessoires en hebbedingen van Petit Monkey!