Sorteren

Posters en fotokaders voor op de kinderkamer

Maak iets uniek van je eigen plekje! Personaliseer de kinderkamer met mooie fotolijsten, kaders en posters van onder meer Meri Meri, Bloomingville, XLboomMIMI’Lou en A Little Lovely Company. De Kleine Zebra heeft voor jou de stijlvolste uitgekozen!

Geef de kinderkamer een personal touch met toffe fotokaders

Mist de kinderkamer nog een persoonlijke toets? Met foto’s en tekeningen fleur je de kamer meteen op. Steek ze in een leuke fotokader en zet ze naast je bed of hang ze op aan een muur. Kies je voor identieke kaders of allemaal verschillende? Creëer van alle kaders een toffe fotomuur om al jouw herinneringen op één plek te verzamelen.

Breng sfeer in de kinderkamer met illustratieve posters

Ben je niet zo'n fotograaf of artiest? Hier is een geweldige tip: een saaie muur vrolijk je met weinig moeite op met een paar leuke posters. Instant succes! De Kleine Zebra heeft een erg uiteenlopend assortiment affiches geïllustreerd door de beste illustratoren. Hou je van retro? Check de prachtige kinderposters van Bora en van Petit Monkey. De originele affiches van Michelle Carlslund doen je vast watertanden. Ook A Little Lovely Company, Kek Amsterdam, MIMI'Lou en Meri Meri hebben heel wat bijzondere posters ontworpen voor de kids.

Toont 1 - 50 van de 79 items

Toont 1 - 50 van de 79 items