Poster - Animals of Africa

Staat: Nieuw product

MIMI'lou

MML089

Welcome to my jungle (88)

Ken jij alle bewoners van de savanne? Deze Animals of Africa poster van Mini'Lou is ideaal om alle dieren te leren kennen en benoemen.

Heb jij een favoriet? Wij kiezen uiteraard voor ... de zebra!

19,00 €

13,30 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : AFF35

TypePosters
KleurMeerkleurig
ThemaDieren
STOP/FINISTOP

  

Animals of Africa poster van Mimi'Lou is toont een mooie verzameling van de coole dieren uit de savanne, een fijn stuk muurdecoratie om makkelijk op te hangen in de kinderkamer.

Afmetingen: 60 x 40 cm

Materiaal: gedrukt op 230 gram papier - offset mat

Herkomst: gedrukt in Frankrijk

_

MIMI'lou is een poëtisch Frans merkje opgestart in 2005 door de getalenteerde Miriam Derville, die haar passie voor tekenen wilde overbrengen op haar kindjes via wondermooie illustraties van sprookjesachtige knuffeldieren. De kinderen waren meteen enthousiast, al gauw volgden andere ouders. Vandaag is MIMI'lou uitgegroeid tot een wondermooi en uniek merkje met allerlei mooie items geïnspireerd door de rijke verbeeldingswereld van kinderen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
MIMI'lou - Ontwerpster Miriam Derville haalt haar inspiratie voor muurstickers en decoratie bij de onschuldige wereld van kinderen. Ze maakt poëtische en geraffineerde muurstickers waarbij het net lijkt of je alles zelf getekend hebt met de hand, maar niets in minder waar. Het enig wat je hoeft te doen, is plakken en je bent klaar! De stickers kunnen je muur, deur, meubels of welk glad oppervlak dan ook opvrolijken!
Collectie Welcome to my jungle
Inspiratie en stories