Sorteren

jurken en accessoires

ROKKEN & VERKLEEDACCESSOIRES – De Kleine Zebra biedt een verscheidenheid aan verkleedrokken voor elke gelegenheid. Of het nu voor een verjaardagsfeest, een toneelvoorstelling is, of gewoon voor het plezier van verkleden, er is een rok voor elk evenement. Merken zoals Great Pretenders en FABELAB leggen de nadruk op kwaliteit en stijl, zodat elke rok zowel comfortabel als schattig is. Deze rokken zijn meer dan alleen kostuums; ze nodigen uit om te spelen, te dromen en een wereld van denkbeeldige mogelijkheden te verkennen.

Prinsessenrokken: een meisjesdroom

Elk meisje droomt ervan een prinses te zijn, en met onze collectie prinsessen verkleedrokken wordt die droom werkelijkheid! Great Pretenders en Souza for Kids bieden prachtige rokken die de verbeelding prikkelen. Deze prinsessenrokken zijn meer dan alleenkostuums; ze weerspiegelen sprookjesachtige verhalen met hun glanzende stoffen en delicate details. Perfect voor feesten, verjaardagen of gewoon om te spelen, deze rokken transformeren elke dag in een koninklijk avontuur. Ze zijn de ultieme combinatie van stijl en magie, een must-have in de garderobe van elk meisje.

De magie van de Sneeuwkoningin!

De Sneeuwkoningin verkleedrok brengt de magie van de winter in de garderobe van uw kind. FABELAB en Den Goda Fen presenteren creaties geïnspireerd door dit geliefde personage, met glinsterende stoffen en ijzige motieven. Deze rokken zijn niet alleen prachtig; ze zijn ontworpen om de verbeelding te boeien en urenlang fantasierijk spel te inspireren. Ze zijn perfect voor themafeesten of voor dagen waarop uw kind zich gewoon een ijzige koningin wil voelen, elegantie en fantasie in één.

Elegantie van een Victoriaanse verkleedrok: een reis terug in de tijd...

Ontdek de elegantie van het verleden met onze Victoriaanse verkleedrokken. Meri Meri en Souza for Kids hebben rokken gecreëerd die de pracht en de verfijning van het Victoriaanse tijdperk belichamen. Elke Victoriaanse rok is een kunstwerk, met delicate kant, linten en historische patronen. Deze kostuums laten kinderen onderdompelen in een vervlogen tijdperk, ideaal voor toneelstukken, kostuumfeesten of gewoon om te genieten van de schoonheid van een ander tijdperk!

Toont 1 - 50 van de 139 items

Toont 1 - 50 van de 139 items