Zeemeermin jurk - Maryna

Verkleedjurk met vinnen en schubben met een gouden randje

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

Sprookjesachtige kostuums van Souza for Kids! (109)

Met deze wondermooie zeemeermin jurk voelt jouw kindje zich als een vis in het water! Dit verkleedjurkje heeft groene vinnen en schubben zoals een echte zeemeermin.

Superleuk voor een themafeestje of verkleedfeestje.

39,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 100803

PersonageZeemeermin
TypeVerkleedjurken
KleurGroen

Appelblauwzeegroene zeemeerminjurk Maryna van Souza for Kids. Dit knappe verkleedjurkje heeft groene vinnen en schubben met een gouden randje. Het lijfje is elastisch waardoor je het makkelijk kan aantrekken. Het jurkje heeft ook een prachtige tule rok en schouderaccenten.

_

Souza for Kids beschikt over een bijzonder uitgebreide collectie verkleedkostuums en accessoires die kinderen laat stralen. Met veel fantasie zorgen zij ervoor dat elke verkleedpartij een feestje wordt en dat dromen tot leven komen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
304040.25
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.
Collectie Sprookjesachtige kostuums van Souza for Kids!
Inspiratie en stories