Sorteren

Trybike zijn Pim en Alex, twee broers die gek zijn op fietsen. Naast fervent fietsers zijn ze al 10 jaar importeur van veel leuk speelgoed en met name speelgoed op wielen waaronder ook loopfietsen.

Het verhaal van de Trybike

In 2015 zijn ze begonnen met het ontwikkelen van een eigen houten loopfiets en hebben ze al onze kennis als importeur en fietser gebruikt voor het ontwikkelen van de Trybike. Eigenwijs als ze zijn hebben ze met alle kennis die ze in de loop der jaren op hebben gedaan een loopfiets ontwikkeld die in hun ogen perfect is.

In 2017 brachten ze de Trybike Steel op de markt. De Trybike steel is de eerste en enige metalen loopdriewieler die je kunt ombouwen naar loopfiets. En die fiets is zo fantastisch dat ze meteen ook een Baby Innovation Award 2018 wonnen met de Trybike Steel !

Duurzame fietsen voor kids van 1 tot 6 jaar

Trybike is er in elke loop- en fietsfase van jouw kindje. Zo hebben ze loopfietsjes voor de allerkleinsten om hen de ideale ondersteuning te geven bij het leren lopen. Van loopfietsen gaat het naar een driewiel loopfiets, dan naar een lage loopfiets en tenslotte een hoge tweewiel loopfiets voor kinderen tot 6 jaar.

Naast de ontwikkeling van jouw kind draagt Trybike ook duurzaamheid hoog in het vaandel. Ze maken hun fietsen steeds met respect voor de planeet en hun medemens. Zo gebruiken ze steeds gecertificeerd hout, gerecycled karton en uitsluitend kwalitatieve en veilige materialen. Alles om ecologische en duurzame producten op de markt te brengen.

Toont 1 - 23 van de 23 items

Toont 1 - 23 van de 23 items