Bedtijd

Sssst baby slaapt!

Sorteren

Ze zijn toch zo mooi als ze slapen. Bij De Kleine Zebra vind je alles om de tocht naar dromenland nog mooier en comfortabeler te maken. Van beddengoed voor baby’s en kinderen tot zachte slaapknuffels, tutjes, mobielen en zoveel meer. Alles voor een zalig dutje!

Comfy baby beddengoed voor de wieg en ledikant

Wat is een bed zonder zalig zachte én stijlvolle overtrekken? Speciaal voor het wiegje en de ledikant hebben we kwalitatieve bedlinnen in uiteenlopende kleuren en prints. Mix en match dekens, kussenslopen, lakens en veel meer zodat ze perfect binnen het interieur van de slaapkamer passen.

Kleurrijke mobielen voor boven het kinderbedje

Prikkel de nieuwsgierigheid van jouw kleintje door een speels mobieltje boven zijn of haar bedje te hangen. De kleuren, materialen en vormen van het speeltje trekken de aandacht van je baby. Ideaal om urenlang naar te kijken of om te proberen vast te nemen.

Prachtige muziekdoosjes voor zachte slaapliedjes

Muziekdozen wiegen je babytje in slaap met wondermooie melodietjes. Zo hebben we uiltjes, popjes, wolkjes en andere muzikale figuurtjes die graag helpen om jouw kleintje in slaap te doen vallen. Hang ze boven het kinderbedje of geef ze een plekje op het nachtkastje.

Knappe knuffeldoekjes en knuffels voor baby’s

Kindjes hebben graag iets vertrouwds naast hun liggen in hun stoeltje of bedje. Daarom hebben we in onze collecties fijne knuffeldoekjes en knuffels zodat jouw kleintje zich helemaal op zijn of haar gemak voelt. Deze slaapkameraden komen in de vorm van lieve diertjes en figuurtjes.

Zachte babyslaapzakken voor elk seizoen

Breng jouw baby snel naar dromenland met comfy slaapzakjes voor in bed. Een slaapzak ligt erg comfortabel en voelt erg zacht aan het babyhuidje. Je kindje mag het natuurlijk ook niet te warm of te koud hebben. Daarom hebben we voor de warmere dagen slaapzakken zonder mouwen en voor de frissere dagen slaapzakken met mouwen. Liever alles in één? Dan kan je ook gaan voor een 4 seizoenen slaapzak.

Schattige babywiegjes en babynestjes voor dutjes

Niets is zo cute als je kleintje zien slapen in zijn of haar bedje. Omdat elk kindje anders is, hebben we in onze collecties babywiegjes en babynestje in verschillende formaten, vormen en kleuren. Zo vind je vast en zeker wel eentje die voor jou en je baby past.

Toont 1 - 48 van de 1023 items

Toont 1 - 48 van de 1023 items