Welcome to my jungle!

Welcome to my jungle!

Sorteren

DE URBAN JUNGLE VAN DE KLEINE ZEBRA – Ontdek onze wild stijlvolle selectie gewijd aan liefhebbers van wilde dieren. Elk artikel in deze collectie is een uitnodiging voor avontuur in de urban jungle, waar design en natuur samenkomen om zowel jong als oud te betoveren. Duik in een wereld waar de fauna heerst, dankzij onze gerenommeerde partners zoals Liewood, Trixie, Ferm Living en vele anderen. Volg de gids!

Een deco safari met Ferm Living & Bloomingville

Transformeer de kamer van je kind in een wilde oase met onze ultra trendy selectie van decoraties. Ferm Living en Bloomingville bieden je schattige en stijlvolle accessoires: tapijten met dierenmotieven, planken in de vorm van een leeuw en kussens knus met afbeeldingen van je favoriete dieren. Elk stuk is een must-have die uitnodigt tot avontuur en de verbeelding van kinderen stimuleert. Creëer een ruimte waar elk detail de schoonheid en kracht van de natuur herinnert, een perfecte combo van comfort en stijl.

Wilde mode met Caramel & Cie en Jeune Premier

Stijl kent geen leeftijd, vooral niet als het gaat om je liefde voor de natuur uit te drukken! Caramel & Cie en Jeune Premier heruitvinden modeaccessoires met een wilde touch. Van rugzakken ultra resistent versierd met majestueuze dieren tot etuis verfraaid met exotische motieven, elk artikel is een kunstwerk klaar om je kinderen te begeleiden op al hun expedities. Omarm de jungle trend met deze accessoires die functionaliteit en uitzonderlijk design combineren.

Zachtheid & comfort met Liewood & Trixie!

Liewood en Trixie transformeren het dagelijks leven van je kleine ontdekkingsreizigers met een reeks zachte en comfortabele producten. Van knuffels in de vorm van wilde dieren om te knuffelen, tot slabbetjes bedrukt met leuke motieven, elk product is ontworpen om vreugde en comfort te brengen. Deze artikelen zijn de perfecte metgezellen voor ontspanningsmomenten en dagelijkse avonturen, die kwaliteit en esthetiek combineren. Laat je kinderen de wilde wereld ontdekken met zachtheid en stijl dankzij deze trendy must-haves.

Toont 1 - 48 van de 351 items

Toont 1 - 48 van de 351 items