Gebreide zebra Ray

Gebreide zebra Ray

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR252

Welcome to my jungle (232)

Je kleine speelvogel zal helemaal wild worden van deze zachte knuffel vol streepjes ... en we kunnen hem uiteraard geen ongelijk geven :-)

Ray is een prachtig afgewerkte, grote zebra uit organisch gebreide katoen met geborduurde details en golvende zwarte manen en staart uit wol. De ster van de knuffelcollectie!

55,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 187891

KleurMeerkleurig
TypeKnuffels

Deze grote, zachte knuffel draagt de naam Ray. Hij is gemaakt uit organische wol en afgewerkt met prachtig borduurwerk. Een ideaal knuffelzacht vriendje voor jouw dierenvriend.

Van kop tot staart meet Ray de Zebra: 49,5 x 40,5 x 14,5  cm

Materiaal: tricot katoen - wol - polyester vulling

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
49.540.515.20
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...
Collectie Welcome to my jungle
Inspiratie en stories