Sorteren

FRIGG – De referentie voor geschikte & stijlvolle fopspenen voor baby's!

FRIGG: geschikte fopspeen voor baby's & ultra stijlvol

Het Scandinavische merk FRIGG is gericht op ouders die het beste voor hun kind willen. Ontworpen en geproduceerd in Denemarken, onderscheiden deze trendy fopspenen zich door hun stijl en kwaliteit. Ze zijn verkrijgbaar in vele kleuren, vormen en materialen. De FRIGG fopspenen staan bekend om hun moderne en minimalistische ontwerp dat geliefd is bij ouders die de voorkeur geven aan een stijlvolle en esthetische speen voor hun baby.

FRIGG legt de nadruk op de eenvoud en functionaliteit van de fopspenen.

De beste materialen voor uw babyfopspenen

De FRIGG fopspenen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals natuurlijk rubber of medische kwaliteit siliconen, die als veilig voor baby's worden beschouwd. Deze materialen zijn vaak duurzaam, makkelijk schoon te maken en slijtvast. Top.

De fopspenen van FRIGG zijn verkrijgbaar in latex (natuurlijk rubber) of medische kwaliteit siliconen dat iets harder is. Alle kleintjes zullen hun favoriete tut vinden in de FRIGG collectie!

Ontdek hier de hele FAIRYTALE collectie van FRIGG :-) >

De meest geschikte speenvorm voor uw baby (al dan niet gevoed!)

FRIGG werkt met een grote nadruk op veiligheid. Hun fopspenen hebben vaak luchtgaten die huidirritatie voorkomen en het risico op verstikking verminderen. Bovendien voldoen de FRIGG fopspenen meestal aan de veiligheidsnormen die zijn vastgesteld door organisaties zoals de Consumer Product Safety Commission (CPSC) en de Europese Unie (EU).

FRIGG fopspenen: maat 1 of maat 2

De FRIGG fopspenen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en leeftijdscategorieën, zodat u een fopspeen kunt kiezen die past bij de ontwikkelingsfase van uw baby. FRIGG is een bekend merk op de markt voor fopspenen: het is de referentie voor veel ouders!

Waarom hebben baby's een fopspeen nodig?

Wat is de beste vorm van een fopspeen voor een baby? Waarom hebben baby's een fopspeen nodig? Welk type fopspeen moet je je kind geven? Is het goed om een fopspeen te geven? Wat is de meest geschikte vorm voor uw kleintje? Zijn er nadelen aan een fopspeen?

De Kleine Zebra beantwoordt al uw vragen op onze blog hier >

Toont 1 - 31 van de 58 items

Toont 1 - 31 van de 58 items