Alle stories

Stories: ontdek de allerleukste spullen om je kids en jezelf te verwennen! Of je kleine uk nu van bambi's houdt, je stoere zeerover van piraten en schatten of je 6-jarige prima ballerina van roze en dansen, met deze thematische lijstjes vind je meteen de geweldigste hebbedingen waar iedereen blij van wordt.

Het mooiste design voor de kinderkamer

Er zijn zoveel redenen voor de keuze van kinderproducten in eenzelfde collectie. De wens om een harmonieuze ruimte te creëren voor je kleintje is er zeker één van. Door beddengoed aan te passen met pyjama's, decoratie en muurstickers, creëer je een persoonlijke wereld waarin je kind zich uniek kan voelen. In deze rubriek van de Kleine Zebra hebben we heel veel decoratie-ideeën gegroepeerd: dieren, strepen, sprookjes ... en zoveel meer.

Prachtige accessoires

Thematisch kiezen heeft ook een esthetisch doel. Is het niet schattig om je kind naar school te zien gaan met een prachtige boekentas en bijpassende brooddoos ? Of je peuter die lekker zit te eten met zijn slabbetje en matching bestek ? Het merk Skip*Hop is een echte koploper wat betreft coördinerende musthaves voor kinderen.

Mooie trendy motieven voor baby

Het lifestyle-merk Fresk is gespecialiseerd in babyartikelen uit biologisch materialen. Fresk heeft verschillende designs en motieven die in verschillende artikelen verkrijgbaar zijn. Kleding, babydekens, slaapzakken, washandjes .... alles kan je kiezen in één mooie uitvoering zodat alles perfect matcht.

Bijzondere selectie van speelgoed voor baby's en kinderen

In een andere context presenteert de speelgoedfabrikant HABA een groot gamma aan speelgoed om kinderen te vermaken. Ontdek het Family Food Stars-assortiment voor jonge sterrenchefs en de Terra Kids-collectie voor jonge avonturiers die van het buitenleven houden. Bovendien zullen kleine meisjes ongetwijfeld de vertederende verzameling poppen van het merk waarderen.

Kinderkamerdecoratie: mooie objecten en klein meubilair

Check de collectie evoluerende designbedden van het merk Sebra die meegroeien met je lieveling. Dek het bed mooi op met het Mundo Melocotón-beddengoed voor nog meer comfort en originaliteit. En waarom versier je de muren van de kinderkamer niet met stickers van KEK Amsterdam of MIMI'lou, of met behang van Ferm Living? Kortom, het is aan jou om de wereld van je kind te personaliseren met de stories die jou en je kind aanspreken.