REVIEWED BY @dominiquelahou: Liewood opbergers

30.01.2023

Elke maand laten we één van onze volgers een nieuw product uittesten voor een honest review. Na de Bloom speeltapijt in december is het deze maand aan de Antwerpse mama van Juline, Louis, Marie en Renée @dominquelahou, zij heeft voor ons de mogelijkheden van de opplooibare opbergers van LIEWOOD getest.

Wat is haar review? Is er meer orde in de kinderkamer? En vooral is Renée content?reveiwed by @dominiquelahou liewood weston elijah@dominquelahou test de opbouwbare kratjes van LIEWOODMet 4 kinderen in huis is orde key, ook al is dat niet altijd even makkelijk om het ordelijk en stijlvol te laten verlopen. Ik was dan ook erg blij dat we van De Kleine Zebra de Weston en Elijah opbergkratten van Liewood mochten testen.
Renée's kamer had echt nood aan orde in de chaos. Ze heeft een hele verzameling Maileg muizen en konijnen, poppen, knutselspullen, klein speelgoed, boekjes... Als vierde kind krijg je ook nog de tofste spulletjes die je oudere broer of zussen niet meer willen. Voor haar de grootste schatten en dus wordt alles bijgehouden in kasten en schuiven. We waren het overzicht een beetje kwijt.


reveiwed by @dominiquelahou liewood weston elijahDe LIEWOOD kratten zijn heel stevig, maar toch verrassend licht, gemaakt uit 60% gerecycled plastic en je hebt de keuze uit een hele reeks mooie, rustige kleurtjes. Bovendien zijn ze stapelbaar wat het echt een super makkelijke opbergbak maakt.


reveiwed by @dominiquelahou liewood weston elijahIk koos voor de kleuren apple red (mijn nieuwe favoriete kleur), apple blossom, sandy, pecan en oat. De verschillende formaten en vormen zorgen voor een speelser geheel. De Weston boxen heb ik gecombineerd met de mooie pulp opbergdozen van FERM LIVING, de Hope organizerbox en de wondermooie stenen opbergpot van BLOOMINGVILLE. De kleuren en materialen passen mooi samen. 
reveiwed by @dominiquelahou liewood weston elijah

Voor mij is het belangrijkste dat ze alles makkelijk terugvindt en het ook geen te grote opgave is om alles weer netjes en opgeruimd te krijgen. We hebben alle kratten samen gevuld en alles per soort gesorteerd. Zo heeft al haar speelgoed, knutselgerief en boekjes een mooi plaatsje dat duidelijk en overzichtelijk is voor haar.
En het is nog leuk om naar te kijken ook.

reveiwed by @dominiquelahou liewood weston elijahBye Bye chaos, hello Liewood opbergers >

Word jij onze volgende tester?Wij selecteren met zorg elk item in onze collectie. Jullie feedback is dan ook goud waard. Daarom laten we elke maand een volger één van onze nieuwste producten testen voor een eerlijke review. Volg onze instagrampagina en hou onze posts in de gaten. Wie weet ben jij binnenkort wel onze volgende tester.Te ontdekken
Article similaires