Play & Go Bloom REVIEWED BY @fenne.and.mare

28.11.2022

Elke maand laten we één van onze volgers een nieuw product uittesten voor een honest review. Deze maand testte de mama van Fenne en Mare @fenne.and.mare de nieuwe Bloom speelmat uit van Play & go. Wat is haar review?bloom play and go review de kleine zebra@fenne.and.mare test de Bloom speeltapijt van PLAY & GOWij mochten de Play&Go Bloom testen en we kozen voor de prachtige aardetint Tawny Brown. Dit speelkleed leek mij ontzettend fijn vanwege de 3-in-1 functie. Wij zijn als gezin elke zaterdag druk op scouting en de kinderen gaan dan mee. Fenne speelt nu (3 jaar) wel mee met de kinderen, maar Mare (6 maanden) kan dat natuurlijk nog niet. Het is een fijn gevoel als ze dan even op haar eigen plekje kan liggen en spelen, afgeschermd van de rest.PLAY AND GO bloom speeltapijt review de kleine zebraPLAY AND GO bloom speeltapijt review de kleine zebraTerwijl ik de Play&Go Bloom aan het uitpakken was, met het idee om Mare erop te leggen, was ik hem al kwijt aan Fenne. Ze zag een heerlijk zacht kleed en dook er direct op. Ik zag dat er aan de onderkant van het kleed een verborgen vakje zat. In dit vakje, welke je kunt openmaken met klittenband, zit het koord om de Play&Go Bloom om te toveren tot ‘mandje’. Toen Fenne dit zag, rende ze naar haar speelgoedkist en trok al haar speelgoeddino’s eruit. Ze had haar eigen veilige mand gecreëerd waar ze onbezorgd met haar dino’s kon spelen (en haar dino’s gevangen hield, maar dat stuk laat ik achterwege).

Als de Play&Go Bloom als speelkleed ligt, valt me op dat de blaadjes (de buitenste rand) een stuk dikker zijn dan het middenstuk. Ik vroeg me af of het middenstuk dan wel zacht genoeg zou zijn om op te liggen. Toen ik Mare erop neerlegde, had ik dat gevoel niet meer. Ze leek prima te liggen en draaide zich meteen op haar buik. Dat de buitenste rand zo dik is, komt denk ik ten goede aan de stevigheid wanneer het een ‘mandje’ is.PLAY AND GO bloom speeltapijt review de kleine zebraPLAY AND GO bloom speeltapijt review de kleine zebraMare is vol op aan het oefenen met op haar buik liggen en het zal niet lang meer duren voordat ze de wereld verder gaat ontdekken. Ze kan vanaf het speelkleed heerlijk alles zien, terwijl ze toch zacht ligt. Op plekken waar het fijner is om haar wat beschermd te hebben liggen (zoals op scouting), trek ik de blaadjes omhoog. Ze ligt dan veilig omheind, maar kan zodra ze op haar buik draait net over de rand heen kijken. Wanneer we dan weer gaan, berg je de Play&Go Bloom heel gemakkelijk weer op. Je vouwt hem in drie delen en rolt hem op. De band die erbij zit bevestig je met klittenband eromheen en je draagt hem zo als een soort tas met je mee.PLAY AND GO bloom speeltapijt review de kleine zebraPLAY AND GO bloom speeltapijt review de kleine zebraDe Play&Go Bloom heeft een fijn formaat. Het speelkleed is groot genoeg om uitgebreid je speelgoed op uit te stallen of om op te kruipen en rollen. Wanneer hij als ‘mandje’ staat, is het groot genoeg voor een baby (en zelfs voor grote zus!) om in te relaxen.

Wat ik persoonlijk een fijn idee vind, is dat de vulling van de Play&Go Bloom gemaakt is van gerecycled PET materiaal. In plaats van dat de plastic drinkflesjes belanden in de zee (waar ze niet thuis horen), worden ze nu verwerkt in een fijn zacht speelkleed voor baby’s en kinderen. Zo kunnen zowel de schildpadden in de zee, als mijn kinderen, veiliger spelen.

Mandy, @fenne.and.mareShop jouw Bloom speeltapijt van PLAY&GO >Dankjewel Mandy voor deze wondermooie en eerlijke review.
Check ook zeker haar YouTube filmpje, we are in looooove!Word jij onze volgende tester?Wij houden ervan om jullie feedback te zien, horen en lezen. Daarom laten we elke maand een volger één van onze nieuwste producten testen voor een eerlijke review. Volg onze instagrampagina en hou onze posts in de gaten. Wie weet ben jij binnenkort wel onze volgende tester.

Te ontdekken