Sorteren

BIBS is dé bondgenoot van jonge ouders. Dit merk ontwerpt fopspenen die de zuigreflex van de pasgeborene helpt kalmeren. Voor een maximaal comfort heeft het Deense merk BIBS een unieke fopspeen ontwikkeld met een 100% natuurlijk design! BIBS is, met meer dan 40 jaar ervaring, wereldwijd bekend voor haar spenen die stijl en ergonomie combineren met behoud van de gezondheid van peuters.

Kleurrijke fopspenen van natuurlijk rubber

De eerste levensmaanden zijn uitdagend voor een baby’s! 9 maanden zaten ze beschut in de baarmoeder van mama en nu beleven ze elke dag iets nieuws. Hun zuigreflex troost en kalmeert hen, en daarom is het zo belangrijk om de juiste fopspeen te kiezen! De BIBS-fopspeen is erg populair in Scandinavië en is populair bij ouders en baby's.Het merk heeft een assortiment biologisch afbreekbare fopspenen ontwikkeld zonder schadelijke of controversiële stoffen. De speen is gemaakt van natuurlijk rubber, terwijl de lus is gemaakt van polypropyleen: een licht, zeer bestendig en duurzaam kunststof. BIBS-spenen bevatten daarom geen PVC of ftalaten. Ze voldoen aan de Europese norm EN 1400 + A1. Deze hoogwaardige materialen beschermen het milieu maar ook de gezondheid van de baby en beperken het risico op huidirritatie.

Duurzame fopspenen aangepast aan de mond van de baby

BIBS-fopspenen zijn verkrijgbaar in 3 maten, zodat ze zich beter aanpassen aan de groei van elke baby. De karakteristieke vorm van de fopspeen kalmeert pasgeborenen dankzij een ontwerp dat doet denken aan de borst van de moeder. Het is van nature geschikt voor alle zuigelingen, of ze nu borstvoeding krijgen of niet. Bovendien bevordert de flexibiliteit van natuurlijk rubber een perfecte aanpassing van de speen aan de mond van de baby, zonder het risico het gehemelte te vervormen of het toekomstige gebit te verplaatsen. En omdat elke baby uniek is, heeft BIBS een kleurenkaart bedacht met trendy en delicate kleuren. Om verder te gaan zijn de BIBS-lussen handig voor het bevestigen van de fopspeen, het maken van een bijtring of om het ergens op te hangen.

Toont 1 - 31 van de 130 items

Toont 1 - 31 van de 130 items